Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak hozzám túl öreg emberek próbálkoznak nálam? 17L
Ha szórakozni vagyok, vagy egy boltban, meg szoktak szólítani férfiak, de általában idősebb egyetemisták, szóval úgy 25-28 éves korosztály.
Nem is probléma, elbeszélgetek velük, aztán rájönnek, hogy középiskolás vagyok, és vagy csak egy kavarás, vagy illedelmesen elköszönünk egymástól.
A problémám az, hogy sosem volt még "rendes" kapcsolatom, egyszerűen nem találom a közös hangot a legtöbb 17-23 éves fiúval. Akivel mégis, nem sikerül soha.
Nem vagyok agyonsminkelt, minden kipakoló, buta tinilány, a bulikat sem úgy kell elképzelni, hogy valami menő diszkóban szopom le a mosdóban a milliomosokat.
17L
Nem tudom, miért lennék egoista, vagy hazudnék.
Csak kíváncsi lennék mások gondolataira az esetem kapcsán, ami eleggé elszomorít.
Privát levelekre pedig nem válaszolok, mert nem szeretnék ismerkedni.
Mindjárt írok neked privát üzenetet. Ja, mégsem, mert nem válaszolsz. :D
30+ /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!