Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel amit az első barátom tett az első szeretkezésnél? 21l
#9-essel értek egyet. Úgy látszik nektek az ilyen hapsik kellenek, hát akkor tessék..
De tanulni úgysem tanulnak belőle, legközelebb is valami hasonló kaliberűvel fog összejönni.
En is remelem, hogy kiadod az utjat. Ez bunkosag, nagyon megbanthatott teged es ha egy ilyen helyzetben igy reagalt, hogy fog sokkal komolyabb hrlyzetben melletted allni hosszutavon?
az en elso pasimmal 6 oras elojatekunk volt, mielott megtortent, es jeee, nem fajt. A 2. szeretkezesnel szakadt el a szuzhartyam, es igen, elkezdtem verezni, csupa ver letta lepedom, es bar mar reg nem vagyunk egyutt, maig bennem el, milyen aggodo arccal nezett engem, hogy nekem most milyrn rossz, jott utanam a furdobe, hogy nehogy rosszul legyek, segitett eltakatitani a vert mindenhonnan es utana osszebujva aludtunk el. Es szerintem ez a normalis, nem ahogy a baratod reagalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!