Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől magas fenntartásu a haverom nője?
8-assal egyetertek, a felsorolt make up ok nem dragak en pl nem kennem oket magamra, mert szeretem a minoseget es alapozo az Lancome, es sokat koltok a szepitkezoszereimre annak ellenere, h nincs rajtam egy kilo vakolat csak szemspiral, alapozo, szajfeny, es blush.
Masreszt ezek a termekek tovabb tartanak mint egy drogeria termek, mert nem kell beloluk sokat tenni.
Parfumok ugyanez, van 6 darab parfumom amit valtogatok, az eletben nem vennek gagyit mert ket perc alatt elmegy az illata es szimplan nem eri meg.
Cipo: alap h borcipo, es again cipore taskara is sokat koltok mert szeretem a minoseget es 20000 nem sok egy cipoert, ez nem a draga kategoria.
Masreszt ezt mind a sajat fizumbol finanszirozom, es ha a csaj is igy van vele akkor senkinek semmi koze ahhoz h mit es mennyiert vesz. A ferjem sosem szol bele a koltekezesi szokasaimba, nem tesz megjegyzeseket es ismeri ezeket a markakat, es gyuloli az olcso ruhakat.
Egy olcso ruham van, Madridban vettem egy piacon, vegulis egy hosszu fekete egyberuha, 10 euro volt de imadom:-))))!
Úgy látom itt a legtöbb ember szórjuk el a pénzt típus. Nincs ezzel baj abban az esetben, ha a csaj havi 3-3,5 kilót havonta hazavisz.
Volt már nekem is olyan fizetésem, amikor 1500 forintnál többet nem adtam volna ki egy pólóra. Attól függ ki mit engedhet meg magának. Ha nem engedhetné meg és ennek ellenére agyonköltekezik akkor az ilyen hosszú távon sem nyerő partner.
Kapcsolatban milyen ajándék már a parfüm? :D Felénk azt távolabbi rokonnak szokás venni. :D Én amit legutóbb kaptam szülinapomra: egy pc játék, 3 féle szálas tea, sok csoki, meg egy kirándulós nap. Imádtam! Kell a fenének drága ajándék, régen rossz, ha az a pénzről szól.
A csaj meg hadd vegyen már magának a SAJÁT pénzéből azt, amit akar. Ugyan én megérteni sose fogom, hogy lehet annyit elszórni sminkcuccokra, de amíg a saját pénzéből megoldja, addig senkinek sincs joga beleszólni. Ha a haverodat húzná le vele, az már nem lenne annyira oké, de így nem értem a problémát.
Én meg 300ezerért vettem laptopot. A barátom meg csomó pénzt beleöl a kocsijába. Haverom meg kondira meg ilyen étrendkiegészítőkre költ el vagyonokat. Mindenki költ valamire, ha van miből, nem tudom, mi ezen a csoda.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!