Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől magas fenntartásu a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől magas fenntartásu a haverom nője?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy a barátnője ilyen 4000 ft-os szempillaspirált, 5000 ft-os alapozót, 6000 ft-os rúzst használ.Nem vesz sokat egyszerre, de a haverom azt mondja, hogy ez egy nőnek sok. Meg drágább cipőket vesz 10-20000 ft-at. A csaj a fizetéséből veszi ezeket. Ettől tényleg magas fenntartásu nő lenne?
2016. szept. 29. 11:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Mi a gond, ha a làny a saját pénzéből veszi? Én is szeretem a minőségi dolgokat, de sosem engedtem, hogy a barátom fizesse.

Hogy lehet úgy beszélni egy nőlől, mintha kutya lenbe, akit tartani kell?

2016. szept. 29. 11:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom szerintem, az bosszantja, hogy ő nem tud neki olyan dolgokat venni aminek a csaj valóban örülne.
2016. szept. 29. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:
6%
Olyan nőt kell választani, aki vagy smink nélkül is szép vagy sminkben is ronda. Így nem kell szempillaspirálra meg alapozóra költeni.
2016. szept. 29. 11:59
 4/15 anonim ***** válasza:
24%
Dehogyis nem tudna. Csoki virag
2016. szept. 29. 12:00
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
1. Vagyok: kérdező, a lányok nem csak a drága ajándéknak örülnek. Ha ez számodra meglepô, akkor nem a megfelelő lányok után futtok.
2016. szept. 29. 12:01
 6/15 A kérdező kommentje:
De azt mondja ha van egy ünnep pl. a csaj nem minden parfümöt szeret. Ő meg csak rosszabb minőségűt tudna venni. pl. olcsóbb kategóriás avonost.
2016. szept. 29. 12:02
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
😀 bocs, de ez nonszensz.
2016. szept. 29. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Normális a nő szerintem. Én sem kennék a szememre, bőrömre akármilyen szirszart, csak azt, amit ismerek, jó minőségű. Ezek középkategóriás cuccok, amiket írtál, egy L'Oreál pl. Nem egy Estée Lauder vagy Shiseido. Abból 15-20 eze egy alapozó.

Cipőből is olyat kell venni, amiben kibírod egész nap. Bőrcipőt 10 ezer alatt nem kapsz, de inkább 15-20 ezer egy normálisabb darab. Parfümből meg szintén nem használok csak jót. Az olcsó parfüm sajnos olyan is szinte mindig. Fél óra múlva rohadt sárgadinnye szaga lesz stb. Az Avonnak szerintem egy jó parfümje sincs. Egy volt régen, de már nem gyártják. [link]

Egy nőnek olyan parfümöt kell venni, amilyet használ, nem olyat, amilyenre pénzed van. Nálam hegyekben állnak az ajándékba kapott gagyi parfümök, vagy nem gagyik, de olyanok, amilyeneket nem szeretek. Dolce Gabbana Gold, Issey Miyake Pleats stb. is csak áll a polcon, mert azt a fajtát pont nem szeretem magamon.

Inkább veszek magamnak olyat, amit szeretek. Ezek csak portfogók.

2016. szept. 29. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Hát ha a csaj nem tud örülni ajándéknak, akármennyibe is került,akkor felejtős amúgyis.

Relatív, hogy kinek mi kerül sokba...

Valahol megértem azokat, akiknél alap, hogy megajándékozzák őket parfümmel,és egyebekkel, pont azért, mert szerintem jó dolog lehet,főleg, hogy én összesen egy exemtől kaptam eddig ajándékokat a 30 év alatt :D Szóval én sem várom el senkitől, és inkább magamnak megveszem a dolgokat. A legjobb ajándéknak továbbra is egy szál virágot tartok, vagy egy finom vacsorát közösen. Nyilván, nem 18 éveseknél, de még egy közös rövid hétvége is belefér valahol kettesben,ha már mindketten dolgoztok.

2016. szept. 29. 12:41
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, én soha a büdös életben nem sminkelnék, de ha tenném, akkor nem lenne jó akármilyen bóvli, végül is csak a bőrére keni az ember, és abban van egésznap, sőt van, aki érzékeny is a vackokra. Cipőt is csak azért nem veszek drágát, mert annyit mászkálok, amennyit egy drága cipő sem bírna tovább fél évnél, de ha valaki kevesebbet kutyagol, megéri a drágább, minőségi. A parfüm meg... A páromnak sem vennék parfümöt, és meg is mondtam neki, hogy ő se vegyen, mert csak bizonyos illatok tetszenek, ami nem, az porfogó. Ha nem engedheti meg magának azt a parfümöt, amit a csaj biztosan szeret, akkor ne is vegyen. Keressen valamit, aminek biztosan örülne, és meg tudja fizetni. És az, hogy valaki magának drága dolgokat vesz, nem jelenti azt, hogy elvárja, hogy drága dolgokat kapjon. A csaj magának veszi a dolgait, nehogy már megszólja ezért... A haverod győzze le a komplexusait vagy keressen másik nőt, aki a haverod számára megfelelő keretek között költi a fizetését...
2016. szept. 29. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!