Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Zavar ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Zavar ha a férfi állandóan helyesírási hibákkal írna?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 19:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%

Tévedsz. Se abban az esetben van, ha felszólítasz.

2016. szept. 28. 20:23
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Az igénytelenség egyik előjele. Az meg, hogy "sietett" nem magyarázat rá.
2016. szept. 28. 20:25
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ. Egy szintig elnézem, az én helyesírásom is megkopott, ráadásul van, amit nem is jól tanítottak és ezért rosszul jegyeztem meg és képtelen vagyok átszokni, meg azóta, hogy diák voltam, már kiadtak egy új szabályzatot, szóval abban is vannak olyan dolgok, amiket én még másképp tanultam.

Van az a szint, amire már én is azt mondom, hogy ez már nekem is sok, de nem kötök bele mindenbe, hiszen én is vétek hibákat. :-)

2016. szept. 28. 20:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ.. Van, akinek abszolút semmi érzéke hozzá, hiába küzd vele. Én elég magasan kvalifikált vagyok, meg a képességeim is meglehetősen jók, de pl 70-ig nem tudok elszámolni úgy kettesével, hogy ne kelljen közben megállnom, vajon hol tartok, mégis okosnak, műveltnek, értelmesnek tartanak. Ha valaki buta, mint a föld, és azért nem tud helyesen írni, mert szerinte nem a műveltség része a helyesírás (pont a napokban olvastam ezt itt a gyiken), azt szemberöhögöm. Nekem volt olyan párom, akinek még középiskolai végzettsége sem volt, a helyesírására a botrányos szó kevés volt, de akármikor kijavítottam, mondta/írta utánam.. Vannak fejleszthető emberek. Csak buta ne akarj maradni, és akkor nincs semmi baj.
2016. szept. 28. 20:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha anyanyelvi beszélő, akkor igen. Ha nem az, akkor mindegy.
2016. szept. 28. 20:54
 16/28 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 28. 20:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb hibák, elírások nem zavarnak, ha nem rendszeres. De amikor semmi központozás nincs; vagy minden mondatba kerül rosszul leírt szó, az nagyon zavar.
2016. szept. 28. 20:59
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Én sem vagyok egy született nyelvtannáci, de ha sokat hibázik valaki, ignorálom.
2016. szept. 28. 21:31
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb elírások, pl. betűk összekeverése és társai nem zavarnak, sokszor megesik nálam is, főleg manapság a csodatelefonok korában, mikor azt is javítja az autokorrekt, amit nem kéne. :)

Ha következetesen olvashatatlanul rosszul ír az illető, akkor viszont záros határidőn belül ignorálom - sajnálom, egy nyelvtannáci veszett el bennem. :)

2016. szept. 28. 22:10
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
Engem sokkal jobban zavar, ha publikált cikkekben meg könyvekben hagynak benne hibákat (és sokat hagynak benne, ne csodálkozzunk, ha az emberek át is veszik a rosszat, amit látnak), mint az, hogyha valaki hétköznapi emberként hibázik, akinek egyébként mondjuk nem a munkája része. Akinek ez lenne a munkája, attól elvárom, hogy jól is végezze, hiszen emberek tömegeit tudja ezzel befolyásolni. De akivel csak csevegek, és nem ez a foglalkozási területe, annak a hibáit elnézem, amíg a szöveg, amit leír, olvasható és értelmezhető.
2016. szept. 28. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!