Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Elmagyaráznátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Elmagyaráznátok, hogy az ilyen férfitársaitok vajon milyennek látják a világot?

Figyelt kérdés

Adott egy szituáció: négy lány áll a buszmegállóban. Ketten beszélgetnek, a másik kettő ismeretlen.

Jön egy benga férfi nagy lendülettel az utcán, teljes erejéből nekimegy vállal az egyik lánynak direkt, durván, majd továbbmegy.

A lányok csak állnak ledöbbenve, hogy mi történt, egyik sem mer utána menni, hogy ez mi volt, mert fél, hogy bántani fogja.

Ilyen férfiak miatt félünk tőletek... Mégis, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Annyira dühös voltam, legszívesebben kiosztottam volna, de féltem nagyon...

2016. szept. 28. 12:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10.: a különbség annyi, hogy ezért félünk tőletek. Mert a fizikai bántalmazás lassan normális és senki nem mert szólnk
2016. szept. 28. 13:40
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki félt volna tőlem.
2016. szept. 28. 13:46
 13/21 Gotland ***** válasza:

ma 13:40

A fizikai bántalmazás nem lassan normális, hanem sajnos mindig is az volt. - Például 30 éve, a szocializmusban, de még a kilencvenes években is teljesen normális dolog volt az, hogy az "asszonyoknak" kuss a neve, főzzön, mosson, takarítson, mert ha nem, be lesz verve a szája.

Az oktatás színvonalának növekedése, a normális szocializálódás, igazságszolgáltatás megváltoztatása után azért az ilyenek drasztikusan visszaszorultak, de még mindig jelen vannak.

Sok férfitársam gondolkodás nélkül képes pofán vágni is egy nőt. Főleg a butább, iskolázatlan, begyepesedett, megkeseredett részük.

2016. szept. 28. 13:46
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A nők hajlamosak egy ártatlan dolgot túlspirázni. Adott egy szituáció: Sok lány baszik kicsit bentebb állni, hogy a gyalogosok normálisan eltudjanak menni a buszmegálló előtti gyalogos úton. Ennek következtében a nagy számok törvényében 10ből 1, véletlen okból kifolyólag, miattatok véletlenül vállból nekimegy egy amúgy is, mivel benga, nagy helyet igénylő ember. Ő meg nem kér elnézést, mert miért tenné, ha a buszmegállóban ácsingózóknak annyi tyúkeszük van, hogy nem adnak helyet?
2016. szept. 28. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:

"Értem. Nincs szád? - "Bocsi, hálás lennék, ha elengednétek. - Köszi".

Megvan oldva, és még felfújnod sem kellett magad, nemhogy lökdösődni. "

Ki mondta, hogy lökdöstem te nyomorult? Van szám, de ezeknek a nőknek meg neked eszed sincs, hogy ne azt a kib_szott járdát álljátok el ostobák!

2016. szept. 28. 16:53
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen tuskónak olyan sötétség van a fejében, hogy az orráig sem lát tőle.Azért gázol át mindenkin.
2016. szept. 28. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Akik meg elállják az útját nem tanult illemet.
2016. szept. 28. 17:56
 18/21 anonim ***** válasza:
*tanultak
2016. szept. 28. 17:58
 19/21 Titusztitusz ***** válasza:
Valszeg a kis méretü puha farka,vagy a teljes impotenciája miatt érzett dühét próbálta meg ezen módon kiadni magábol...Ha már egyszer nem bírja megb...ni a nőket,akkor ilyesmi módon gondolta alighanem a kompenzálást...És akkor helyre is állt ugye az önértékelése...
2016. szept. 28. 18:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát persze, a nők nem hibásak.
2016. szept. 28. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!