Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elmagyaráznátok, hogy az ilyen férfitársaitok vajon milyennek látják a világot?
Adott egy szituáció: négy lány áll a buszmegállóban. Ketten beszélgetnek, a másik kettő ismeretlen.
Jön egy benga férfi nagy lendülettel az utcán, teljes erejéből nekimegy vállal az egyik lánynak direkt, durván, majd továbbmegy.
A lányok csak állnak ledöbbenve, hogy mi történt, egyik sem mer utána menni, hogy ez mi volt, mert fél, hogy bántani fogja.
Ilyen férfiak miatt félünk tőletek... Mégis, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Annyira dühös voltam, legszívesebben kiosztottam volna, de féltem nagyon...
lehet valami baja van, vagy aznap rúgták ki, akár a bnője, vagy simán nőgyűlölő.
de az általánosítás durva
a férfiakra inkább az jellemző, hogy mindenkit felszednének ha lehetne
Amikor kalapács van a kezedben, mindent szögnek látsz.
Az ilyen állat ott tart, hogy minden kalapácsnak lát. Ugye érted?
Gondolom valami nőgyűlölő lehet, akinek nincs akkor szerszáma se, mint egy negró.
Gondolom sietett valahova, ti meg elálltátok az utat.
Nekem is van olyan, hogy felidegesítenek az emberek, azzal hogy nem tudnak közlekedni. Igaz én csak akkor lököm fel őket, ha szólok és nem megy arrébb. Természetesen a nőket, a gyerekeket és a sérülteket nem bántom ekkor sem.
ma 13:11
Értem. Nincs szád? - "Bocsi, hálás lennék, ha elengednétek. - Köszi".
Megvan oldva, és még felfújnod sem kellett magad, nemhogy lökdösődni.
Lehet nem hallottad még, de néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt.
És miért a többi néhány milliárd férfi mondja meg, hogy egy ilyen tahó mit érez?
Kedves kérdező, egy ilyen kérdés után te sem lehetsz értelmesebb, mint az a "benga férfi" aki nektek ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!