Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoktól, nőktől kérdezem:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól, nőktől kérdezem: miért nem hitte el?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a kedvesemmel, ami szomorú. Az okok, mint mindig, összetettek, de volt egy olyan intim részlet, amely indokolja, hogy anonimitásba burkolózva kérdezzek rá. Kedvesemnek megereszkedett mellei voltak, hatalmas bimbóudvarral, s én ezt imádtam, ő pedig nem tudott megbékélni velük, így képtelen voltam lebeszélni a plasztikáról. A megplasztikázott mell számomra elveszti természetes vonzerejét, mégsem tudtam meggyőzni őt, hogy nekem úgy jó, úgy szép, úgy tökéletes, ahogy van. Önmagában a plasztikázás is kiábrándító volt, méginkább az, hogy nem hitt nekem, s fontosabb volt számára a saját elégedettsége az én véleményemnél. Mit gondoltok erről?

2016. szept. 25. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"s fontosabb volt számára a saját elégedettsége az én véleményemnél"

Önző vagy, tudod?

Nem arról van szó, hogy nem hitte el, hanem arról, hogy nem tudott megbékélni az erősen megereszkedett melleivel. Mi az ebben amit nem értesz? Te csak két mellett láttál a barátnődben? Szánalmas vagy.

2016. szept. 25. 14:21
 12/18 anonim válasza:
100%
Egyrészt igaza volt a kedvesednek, hogy azt tette, ami neki jólesik. Másrészt érdekes, hogy én épp a fordítottját élem meg a férjemmel, aki nyaggat, hogy műtessem meg a mellemet, de engem nem visz rá a lélek, hogy műanyagot hordjak a "szívem felett". Én meg így érzem jól magamat, hiába, hogy lógnak, hiába, hogy a férjemet már nem izgatják a melleim.
2016. szept. 25. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

én férfiként se a lógós, se a plasztikázott melleket nem szeretem. inkább a kicsi, lapos, épphogy dudorodó az esetem, viszont ilyen barátnőm még sosem volt, mert nem ez alapján választok, hanem a belső tulajdonságokat, összhangot nézem.

úgy gondolom, hogy a páromat nem a mellei miatt szeretem, hanem azokkal együtt (vagy ha úgy alakul, akkor nélkülük is).

sosem nyaggatnám a barátnőmet/feleségemet, hogy plasztikáztassa magát és én is inkább lebeszélni próbálnám, ha meg akarná tenni. de ha ő így érzi magát jól, akkor mindent megtennék, hogy én is megbékéljek a döntésével, bármi legyen is az és vele örülnék, ha ő elégedettebb lehet önmagával tőle. semmilyen méretű, vagy formájú mellek miatt nem jutna soha eszembe szakítani egy nővel - ahogyan csak ilyesmi miatt összejönni sem...

2016. szept. 25. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
a kérdésre válaszolva lehet, hogy ő elhitte neked, hogy te így érzel, csak ő nem így érezte, ezért döntött másként. persze az is lehet, hogy mivel ő nem érezte magát így szépnek, ezért neked sem volt képes elhinni, hogy annak látod. van, hogy az ember belső korlátai nem engedik, hogy elfogadja a világ máshogyan is gondolhatja, mert ő maga nem úgy látja a dolgokat.
2016. szept. 25. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyen cickóim vannak (2 gyerek után), ha lehetőségem lenne bizony megműttetném! Nem a férjem miatt, hanem MAGAM miatt. Hiába mondja, hogy tetszik neki...nekem nem és kész! A melleket SAJNOS nem tudjuk formálni, ez nem olyan mint a felszedett 10 kiló, hogy majd leadom. Engem ez bosszant, hogy abszolút semmit nem tehetek, csak ha van erre 1 millióm. Szóval ezek kiakadni nem fair! Ha neked lenne sörhasad, amit utálnál vajon meg tudna győzni a párod, hogy ne menj edzőterembe?
2016. szept. 25. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Én az elmúlt évben felszedett kb. 10 kilómmal nem vagyok kibékülve. A párom imádja, nem szeretné, ha fogynék belőle, én viszont így nem érzem jól magam. Örülök neki, hogy szeret és így is elfogad, sőt... neki így jobban tetszek, de az énképem attól sajnos nem lesz teljes.

Én azt gondolom, hogy az én testem, hagy döntsek én arról, hogy mit szeretnék vele kezdeni. Természetesen tud és tudni is fog a párom mindig a terveimről, de gondolom téged sem ért meglepetésként a műtét.

A jó kommunikáció ilyen helyzetben elengedhetetlen éppen azért, mert ha tudnád mennyire bántja őt az énképe, milyen zavarokat okoz ez nála, akkor plasztika ide vagy oda talán melléállnál és próbálnád támogatni abban, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne.

2016. szept. 25. 16:33
 17/18 Scav ***** válasza:
A baj az, hogy fejben kellett volna rendet raknia. Kés alá feküdt, ami csak ideig-óráig hat, utána meg majd talál mást magán, esetleg magát a műtéti heget fogja utálni.
2016. szept. 26. 07:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Szép, hogy elfogadtad, de én azt nem értem, miért rólad kellett volna szólnia.
2016. szept. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!