Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól, nőktől kérdezem: miért nem hitte el?
"s fontosabb volt számára a saját elégedettsége az én véleményemnél"
Önző vagy, tudod?
Nem arról van szó, hogy nem hitte el, hanem arról, hogy nem tudott megbékélni az erősen megereszkedett melleivel. Mi az ebben amit nem értesz? Te csak két mellett láttál a barátnődben? Szánalmas vagy.
én férfiként se a lógós, se a plasztikázott melleket nem szeretem. inkább a kicsi, lapos, épphogy dudorodó az esetem, viszont ilyen barátnőm még sosem volt, mert nem ez alapján választok, hanem a belső tulajdonságokat, összhangot nézem.
úgy gondolom, hogy a páromat nem a mellei miatt szeretem, hanem azokkal együtt (vagy ha úgy alakul, akkor nélkülük is).
sosem nyaggatnám a barátnőmet/feleségemet, hogy plasztikáztassa magát és én is inkább lebeszélni próbálnám, ha meg akarná tenni. de ha ő így érzi magát jól, akkor mindent megtennék, hogy én is megbékéljek a döntésével, bármi legyen is az és vele örülnék, ha ő elégedettebb lehet önmagával tőle. semmilyen méretű, vagy formájú mellek miatt nem jutna soha eszembe szakítani egy nővel - ahogyan csak ilyesmi miatt összejönni sem...
Én az elmúlt évben felszedett kb. 10 kilómmal nem vagyok kibékülve. A párom imádja, nem szeretné, ha fogynék belőle, én viszont így nem érzem jól magam. Örülök neki, hogy szeret és így is elfogad, sőt... neki így jobban tetszek, de az énképem attól sajnos nem lesz teljes.
Én azt gondolom, hogy az én testem, hagy döntsek én arról, hogy mit szeretnék vele kezdeni. Természetesen tud és tudni is fog a párom mindig a terveimről, de gondolom téged sem ért meglepetésként a műtét.
A jó kommunikáció ilyen helyzetben elengedhetetlen éppen azért, mert ha tudnád mennyire bántja őt az énképe, milyen zavarokat okoz ez nála, akkor plasztika ide vagy oda talán melléállnál és próbálnád támogatni abban, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!