Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért koptatnak le a nők a második levél után, ha azt mondják, hogy szerintük helyes vagyok meg minden? Komolyan nem értem.
Félnek megmondani az igazat, ezért inkább leírják ezt, vagy csak úgy írják, de a végéről persze lehagyják hogy "...de nekem nem vagy az esetem stb.. "
Szóval ja, nem akarnak konfrontálódni.
valószínűleg azért mert őszintén írod le a dolgaidat,nem pedig flörtölsz velük.
a másik hiba,ha megfelelsz a kérdéseikre,ezzel átadva a beszélgetés irányítását.
ha elveszted az irányítást a főcsapást,már törölnek is.
röviden,semmi komolykodás hanem vicces flört és irányítsd a beszélgetést semmit se vegyél komolyan.
meg persze egyértelmű legyen a legelejétől,hogy nem vagy te ráutalva kóbor macskákra,mert tudsz válogatni,nem tukmálod magad egy percet sem,de vagy akkora rendes,hogy szánsz rá időt.
Azért nem kell mindjárt arra gondolni, hogy gond van a külsőddel.
Talán a levéllel van valami probléma, egyszerűen nem vagy szimpatikus, nem jön be a stílusod. Szerintem ez gyakrabban előfordul, minthogy a külsővel lenne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!