Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek egyes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek egyes lányok?

Figyelt kérdés
Ismerek egy szép, csinos lányt. Ez a lány a fél várost lecumizta. Volt köztük igénytelen, csúnya fiú is. Ezeknek mindegy, csak fax legyen?

2016. szept. 23. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Honnan veszed, hogy igaz? Az is lehet, hogy csak rosszindulatú pletyka.
2016. szept. 23. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Fel is vállalja a lány.
2016. szept. 23. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok neki... :))) Igazán színvonalas lehet! :)
2016. szept. 23. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Mert riban@nak születtek.
2016. szept. 23. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
A szépség nem egyenesen arányos az agykapacitással...-Nem tudtad?
2016. szept. 23. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Azért ilyen, mert nincs önértékelése. Szeretetre és elfogadásra vágyik, ordít legbelül ez után, és azt hiszi, hogy azzal a fél órával, amíg egy férfival ilyen kapcsolatban van, azzal ezt nyeri el. De utána, másnap még üresebbnek, még hitványabbnak és még értéktelenebbnek érzi magát, mint az előző nap. (én is tini koromban csináltam jópár hülyeséget, és ez volt mögötte.) Hála Istennek észhez tértem 2 év alatt, így még lehetett normáls életem.
2016. szept. 23. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert ha valaki szép és rendes, cseszheti, kell egy negatívum hogy kaőpóswabb legyen. Gondolom én.
2016. szept. 23. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyen lányt én is ismertem. Ő lazán megmondta, neki az lenne jó, ha nap 24 órájában érezné a szájában. Mindegy kié, csak legyen.
2016. szept. 23. 23:00
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem ennek az ember "vérében" kell legyen, hogy ilyet tegyen. Hiába szépíted.

2016. szept. 23. 23:06
 10/11 anonim ***** válasza:
6-os : akkor hogy lehet, hogy ezek a lányok rihtig elutasítják azokat, akik szeretnék és megbecsülnék őket?
2016. szept. 24. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!