Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! A ti barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A ti barátnőtöknek tökéletes a teste? Ha nem, sosem zavart ez titeket?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem rosszindulatú, nőként kérdezem. Nekem sajnos egy korábbi fogyásom miatt vannak striák az oldalamon és a mellemen, emiatt elég gátlásos vagyok amikor oda kerül a sor, hogy levetkőzzek.

Nemrég jöttem össze a jelenlegi párommal (2 hete) és leszeretnék feküdni vele de úgy érzem nem tudnék felszabadulni kellően.

Titeket mennyire zavarnának a striák?

2016. szept. 23. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem, nem tokéletes épp ez miatt imádom a testét.
2016. szept. 23. 12:58
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

24 évesen nekem sem tökéletes a testem, igaz nincsenek rajta vágások, de van 1-2 olyan dolog ami zavar, páromnak mégis így tetszem.

Ha két ember szereti egymást, akkor a külső-belső hibáival együtt szereti.

2016. szept. 23. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Számomra tökéletes! Úgy szeretem, ahogy van. Ő maga sok mindent nem tart magán jónak. Van amitvel egyetértek, de van, amit férfi szemmel észre sem vennék, ha nem mondja. Viszont ami nem tökéletes rajta, azt intenzíven igyekszik formálni, aminek látszik is az eredménye. Emikatt különösen becsülöm. igyekszem én is rendszeresen mozogni és lépést tartani vele.
2016. szept. 23. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
2016. szept. 23. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Tökéletes, csak sajnos átlátszó és nem lehet megfogni. De tökéletes.
2016. szept. 23. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Én is nőként szólok hozzá, nagy fogyás után vagyok, striás a fenekem és a mellem, utóbbi a földig lóg és egy autópályát is felhúzhatnánk közé, annyira messze vannak egymástól. Évekig voltam miatta gátlásos, úgy kellett leszaggatni a ruhát minden egyes szexnél rólam. Aztán van a mostani párom, aki tök jól elvan velük és láthatóan nem zavarja.
2016. szept. 23. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

amikor megismerkedtem a barátnőmmel, akkor nagyon sovány volt. elégedetlenkedett mindig, hogy nem elég nőies az alakja. nekem tetszett.

aztán egyetemre kezdett járni, kissé depressziós lett és meghízott. nem nagyon, de már nem volt vékony. :D akkor állandóan azt mondogatta, hogy milyen dagadt. mondtam neki hogy nekem tetszik így, szerintem szép az alakja, egyáltalán nem dagadt. persze nem hitte el.

elkezdett futni, tornázni. most nincs rajta kb semennyi felesleg, izmos is, k. jól néz ki, de most állandóan a striákat keresi magán. :D nekem most is tetszik.

2016. szept. 23. 15:35
 18/18 mikeXxX ***** válasza:
Akinél ez baj azt hajtsd is el jó messzire szerintem . 37f
2016. szept. 24. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!