Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A ti barátnőtöknek tökéletes a teste? Ha nem, sosem zavart ez titeket?
A kérdésem nem rosszindulatú, nőként kérdezem. Nekem sajnos egy korábbi fogyásom miatt vannak striák az oldalamon és a mellemen, emiatt elég gátlásos vagyok amikor oda kerül a sor, hogy levetkőzzek.
Nemrég jöttem össze a jelenlegi párommal (2 hete) és leszeretnék feküdni vele de úgy érzem nem tudnék felszabadulni kellően.
Titeket mennyire zavarnának a striák?
24 évesen nekem sem tökéletes a testem, igaz nincsenek rajta vágások, de van 1-2 olyan dolog ami zavar, páromnak mégis így tetszem.
Ha két ember szereti egymást, akkor a külső-belső hibáival együtt szereti.
amikor megismerkedtem a barátnőmmel, akkor nagyon sovány volt. elégedetlenkedett mindig, hogy nem elég nőies az alakja. nekem tetszett.
aztán egyetemre kezdett járni, kissé depressziós lett és meghízott. nem nagyon, de már nem volt vékony. :D akkor állandóan azt mondogatta, hogy milyen dagadt. mondtam neki hogy nekem tetszik így, szerintem szép az alakja, egyáltalán nem dagadt. persze nem hitte el.
elkezdett futni, tornázni. most nincs rajta kb semennyi felesleg, izmos is, k. jól néz ki, de most állandóan a striákat keresi magán. :D nekem most is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!