Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mondanátok ilyet a barátnőtöknek?
Tudni kell, hogy a barátom nagyon lassan eszik, ha hozzászólok vagy félbe kell szakítania a kajálást fél percre! nem többre, már hisztizik, hogy félbeszakítottam és elpakolja a kaját, mintha nagy lakomába lett volna.
Most épp kajáltunk, én meg is ettem egy hatalmas hamburgert, mondtam neki kedvesen, hogy egyed, én mar megettem, erre a válasz nagyon b*nkón: "felrúgjalak?"
Ő mindig haladtatásnak veszi, ha szólok, hogy egyen, mert csak mammog, de most nem rászólni akartam.
Ennyire bunkónak kell lenni ennyiért?
4-es,ja ti lányok a legapróbb dologért kidobjátok a barátotokat,a fiúk meg általában mindenért megbocsátanak...
Tökéletes pár nem létezik,mindenkinél találhattok okot arra,hogy kidobjátok.A fenti esetben nincs semmi rossz.Szerintem úgy jönne le neki,hogy csak egy okot kerestél,hoy kidobhasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!