Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mondanátok ilyet a barátnőtöknek?
Tudni kell, hogy a barátom nagyon lassan eszik, ha hozzászólok vagy félbe kell szakítania a kajálást fél percre! nem többre, már hisztizik, hogy félbeszakítottam és elpakolja a kaját, mintha nagy lakomába lett volna.
Most épp kajáltunk, én meg is ettem egy hatalmas hamburgert, mondtam neki kedvesen, hogy egyed, én mar megettem, erre a válasz nagyon b*nkón: "felrúgjalak?"
Ő mindig haladtatásnak veszi, ha szólok, hogy egyen, mert csak mammog, de most nem rászólni akartam.
Ennyire bunkónak kell lenni ennyiért?
Nem nem. 9-es. Az en baratom is tud bunko lenni,es van,hogy morog meg zsortolodik(eleg sokat manapsag.:/ )
de van egy szint amit nem tudok toleralni. Foleg,ha tegyuk fel surun tenne olyan megjegyzeseket,mint most a kerdezo eseteben. Ha egyszeri oke. Talan,de tuti,hogy nem alltam volna meg,hogy ne jegyezzem meg,hogy semmi bantot nem allt szandekomban ezzel mondani,es vegyen vissza az alpari stilusbol.
Biztos vagy benne, hogy ez az ember a barátod?
Ha igen, akkor gyorsan rendezzétek a dolgaitokat egymással, különben nagyon rossz vége lesz...
Aki ilyen miatt kidobja a barátját,megérdemli,hogy egy fiú se próbálkozzon nála.
Azt hiszitek,hogy jön majd a szőke herceg fehér lovon és minden tökéletes lesz?Hát nagyon tévedtek!Nem lehet annyit válogatni.Azt hiszitek,másnap már találtok új barátot,aki nem mondana ilyet?Hát nem!Az se biztos,hogy találtok mást.Vagy a következő csalni fog orrba-szájba vagy verni..Nagyon szerethetitek a barátotokat,ha egy apró beszólás miatt kidobnátok..Ennyi erővel a fiú is kidobhatja a csajt,mert neki is beszóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!