Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei vannak egy papucs pasinak ill. férjenk, vagy milyeneket tudsz elképzelni?
- lányok, hölgyek válaszát szeretném olvasni, ha nem az vagy, kérlek most ne válaszolj
- ha szerinted nincs előnye a papucs pasiknak, hanem ez negatív tulajdonság, akkor is inkább ne írj választ
Én eléggé ambiciózus lány vagyok, közgazdászként szeretnék karriert csinálni, valószínű pénzügyi területen.
olyan férfit szeretnék, aki rávehető arra, hogy a "hátteret" biztosítsa, amíg én karriert csinálok. Mivel szeretnék majd egy vagy két gyereket, az ő gondozásukba is be kellene majd segítenie.
szerintem a feminizmus legnagyobb eredménye, hogy ez valószínűleg lehetséges lesz, legalábbis én optimista vagyok ebben a tekintetben. 22L
Nem szívesen mondom, #2, de van egy kis igazság abban, amit gondolsz. Sok esetben pont ez történik, amikor a Nő adja a hátteret, és a férfi a kereső, ő csinál karriert. Egyszerűen ráun az otthon robotolóra az eljáró fél. Más életet élnek, más ingerek érik őket, mások a célok, és ez idővel egyre távolabb sodorja őket.
Ebből következik, hogy ez nem a Nő hibája lenne, ha a férfi lenne otthon a gyerek(ek)kel, hiszen gyakran a férfiak is ezt csinálják a háztartásbeli Nőkkel.
Jelenleg az ilyen, és ehhez hasonló emberi gyengeségek a férfiak számlája vannak felírva, 100%-ban. Ha egy kicsit kifordítanánk a helyzetet, és esetleg a Nőkről is kiderülne, hogy tudnak galádul viselkedni, az nem feltétlenül tenne rosszat a társadalom egészének. Néhány puzzle darab a helyére kerülne.
Mivel a Nőket alapvetően a férfiaknál jóval empatikusabb lényeknek tartjuk (és szebb, és okosabb, és kitartóbb, és lelkileg erősebb, és ... csak most nem ez a téma :), könnyen lehet, hogy kevesebben esnének bele ebbe a hibába közülük. Erről is érdekelnének a vélemények: jobbak lennének-e a Nők ebben, és miért?
Akit csicskáztatnak a szülei otthon,az kiélheti magát rajta,ő is csicskáztathat valakit.Minden úgy van,ahogy a nő eldönti,a nőnek ez csak előny,pláne ha önző.A papucs pasi nem nagyon ellenkezik,el van a sarokban.
Annak hátrány,aki egyenrangú partnert szeretne,nem közkatonát,aki mindent megcsinál-a cs betűs szóból egy komment erejére elegem lett-.Egy papucs nem vállal felelősséget,jó,ahogy asszony csinálja,addig sincs konfliktus.Aki nem ilyen,annak ebből elege lesz.Szerintem egy normális lelkületű nő nem vonzza be a papucsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!