Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen előnyei vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előnyei vannak egy papucs pasinak ill. férjenk, vagy milyeneket tudsz elképzelni?

Figyelt kérdés

- lányok, hölgyek válaszát szeretném olvasni, ha nem az vagy, kérlek most ne válaszolj

- ha szerinted nincs előnye a papucs pasiknak, hanem ez negatív tulajdonság, akkor is inkább ne írj választ

2016. szept. 21. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én eléggé ambiciózus lány vagyok, közgazdászként szeretnék karriert csinálni, valószínű pénzügyi területen.

olyan férfit szeretnék, aki rávehető arra, hogy a "hátteret" biztosítsa, amíg én karriert csinálok. Mivel szeretnék majd egy vagy két gyereket, az ő gondozásukba is be kellene majd segítenie.

szerintem a feminizmus legnagyobb eredménye, hogy ez valószínűleg lehetséges lesz, legalábbis én optimista vagyok ebben a tekintetben. 22L

2016. szept. 21. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
1# ja aztan raunsz a papucs pasidra aztan csald fuvel faval mikozben o penuzelt...
2016. szept. 21. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szívesen mondom, #2, de van egy kis igazság abban, amit gondolsz. Sok esetben pont ez történik, amikor a Nő adja a hátteret, és a férfi a kereső, ő csinál karriert. Egyszerűen ráun az otthon robotolóra az eljáró fél. Más életet élnek, más ingerek érik őket, mások a célok, és ez idővel egyre távolabb sodorja őket.

Ebből következik, hogy ez nem a Nő hibája lenne, ha a férfi lenne otthon a gyerek(ek)kel, hiszen gyakran a férfiak is ezt csinálják a háztartásbeli Nőkkel.

Jelenleg az ilyen, és ehhez hasonló emberi gyengeségek a férfiak számlája vannak felírva, 100%-ban. Ha egy kicsit kifordítanánk a helyzetet, és esetleg a Nőkről is kiderülne, hogy tudnak galádul viselkedni, az nem feltétlenül tenne rosszat a társadalom egészének. Néhány puzzle darab a helyére kerülne.

Mivel a Nőket alapvetően a férfiaknál jóval empatikusabb lényeknek tartjuk (és szebb, és okosabb, és kitartóbb, és lelkileg erősebb, és ... csak most nem ez a téma :), könnyen lehet, hogy kevesebben esnének bele ebbe a hibába közülük. Erről is érdekelnének a vélemények: jobbak lennének-e a Nők ebben, és miért?

2016. szept. 22. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Látom előnyét, de attól még nem szimpatikus tulajdonság, és nem is jönnék össze ilyennel. Az tuti előny, hogy az adott nőnek nem kell végigfutnia a kötelező megbeszélős, akár vitázós köröket, ha olyan döntést akar hozni, ami mindkettejüket érinti, megtakarít vele időt (hova menjenek nyaralni, milyen legyen a bútor). Az is biztos, hogy nem kell kétszer megkérni, hogy az alsóját rakja már be a szennyesbe meg mosogasson el. Mindazonáltal én inkább elviselek néhány vitát, minthogy egy szobanövény önállóságú párom legyen, akinek nincs saját gondolata (ennél már csak az a rosszabb, amikor lenne, de túl lusta, a nőre hagyja, nem mondja meg, hogy zavarná, aztán a haveroknak rinyál sör mellett, hogy házisárkány a nő)
2016. okt. 11. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Akit csicskáztatnak a szülei otthon,az kiélheti magát rajta,ő is csicskáztathat valakit.Minden úgy van,ahogy a nő eldönti,a nőnek ez csak előny,pláne ha önző.A papucs pasi nem nagyon ellenkezik,el van a sarokban.

Annak hátrány,aki egyenrangú partnert szeretne,nem közkatonát,aki mindent megcsinál-a cs betűs szóból egy komment erejére elegem lett-.Egy papucs nem vállal felelősséget,jó,ahogy asszony csinálja,addig sincs konfliktus.Aki nem ilyen,annak ebből elege lesz.Szerintem egy normális lelkületű nő nem vonzza be a papucsokat.

2017. febr. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!