Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy könyvtárban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy könyvtárban hogyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
23/f. Ott tudnék intelligensebb lányokkal összefutni?

2016. szept. 21. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Ez csak egy legenda, amit mindenki elsüt. Valójában senkinek se sikerült ott, csak mindenkinek jár a szája. Legalábbis még élő embertől nem hallottam, de még nem is olvastam, hogy hú sikerült volna becsajozni egy könyvtárban tényleg. Amúgy valami főiskolai könyvtárban nagyobb esélyed van, de mivel nem nagyon lehet zajongani, így nem egyszerű beszélgetni se.
2016. szept. 21. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne beszélgetni? :D Pl FSZEK központi könyvtárban óriási zaj van, legalábbis egy könyvtárhoz képest.

Amúgy én agybajt kapnék, ha valaki odajönne hozzám dumálni, mikor épp egy kupac könyv fölött görnyedek, és szeretnék mihamarabb végezni.

Esetleg a büfében, előtérben, ilyesmi helyeken lehet érdemes próbálkozni, vagy ha valakin látod, hogy csak nézelődik, esetleg szórakoztató irodalmat olvas. Tanuló embereket ne zavarj inkább.

22L

2016. szept. 21. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Intelligens emberek?

Haver.

Haver.

Átverés!

2016. szept. 21. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Én jártam egy ideig ilyen célból a FSZEK- be, de sosem szólított meg egy férfi sem, úgyhogy végül feladtam
2016. szept. 21. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, mivel a nagyobb könyvtárakban van kávézó is. Ha megtetszik egy lány, akkor odamész hozzá, udvariasan megkérdezed, hogy zavarhatod-e egy pillanatra, elmondod, hogy szeretnéd meghívni egy kávéra, amikor szünetet tart és lenne-e kedve hozzá. Ha igen, akkor elmondod, hogy hol ülsz és megkéred, hogy jöjjön oda hozzád, amikor megfelelő neki. Ha szimpatikus vagy neki, akkor oda fog menni, onnantól kezdve pedig ugyanolyan az ismerkedés, mint bárhol máshol.
2016. szept. 21. 20:55
 6/10 anonim válasza:

Az 1. válaszírónak üzenem, hogy én ismerkedtem már könyvtárban, és többéves kapcsolat lett az eredménye.

Az igaz mondjuk, hogy vagyok a könyvtáros, és kár is volt addig húzni a hölggyel. :P

2016. szept. 22. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha kifejezetten könyvek felett akarsz ismerkedni, akkor azt is ki lehet próbálni: pl. ha szakirodalmat válogat a leányzó, akkor jé, pont te is ezt kerested, mondjon róla véleményt, mennyire használható, szép- és könnyűirodalom esetén meg a könyvekről/műfajról lehet beszélgetésbe elegyedni, pl. olvastad és tök jó, és mit ajánlanál (ehhez mondjuk nem árt, hogyha te magad is olvasott vagy...)

Ha nem hajt el, és beszélgetésbe elegyedtek, akkor még mindig jöhet a korábbi felvetés, hogy jelzed felé, hogy akár a kávézóban is folytathatnátok...

2016. szept. 22. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló: Oké, de ez már csalásnak számít, ha te vagy a könyvtáros :D akkor elég sok emberrel beszélsz, akkor azért van esély :) Mondjuk egy könyvtáros csajnak is elég jó esélyei lehetnek.

De még mindig nem került elő olyan, aki látogatóként sikeresen kapcsolatba került volna valakivel :) Pedig a statisztikák miatt biztos van valaki, akinek sikerült egyszer, de úgy tűnik elég kevesen lehetnek :) Első válaszoló voltam :)

Létezik zajos könyvtár? akkor ott valóban több esély van ismerkedni. Ahol én jártam kisebb könyvtárakban, meg főiskolai könyvtárakban, azokban mindenhol kb síri csend volt, és rosszul voltak, ha valaki kommunikálni akart a többiekkel :D De akkor van ellenpélda is, ez jó dolog :)

2016. szept. 22. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Erről a Csúcshatás jutott az eszembe. A filmben ugyan nincs könyvtáras jelenet, viszont a főbérlőjét (aki ugye csaj) azzal nyűgözi le, hogy eligazítja, milyen könyveket érdemes lapoznia, ha jó szakdolgozatot akar írni. Annyi a prücök, hogy ehhez viszont szüksége volt NZT-re, ami felturbózta az agyát 100 %-osra. :))
2016. szept. 25. 10:58
 10/10 Titusztitusz ***** válasza:
Pedig nem nehéz könyvtárban nőket felszedni...Semmivel sem nehezebb,mint bárhol másutt...Csakhát ITT IS ott van ugye az aranyszabály:Már AZELŐTT tetszeni kell a nőnek,mielőtt még egyálltalán bármilyen kontaktusba kerülnénk vele...Ha nem figyel fel ránk már JÓELŐRE,akkor aztán erölködhet bárki,ahogy csak akar...Akár könyvtárban,akár bárhol másutt...
2016. szept. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!