Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy könyvtárban hogyan lehet ismerkedni?
Már miért ne lehetne beszélgetni? :D Pl FSZEK központi könyvtárban óriási zaj van, legalábbis egy könyvtárhoz képest.
Amúgy én agybajt kapnék, ha valaki odajönne hozzám dumálni, mikor épp egy kupac könyv fölött görnyedek, és szeretnék mihamarabb végezni.
Esetleg a büfében, előtérben, ilyesmi helyeken lehet érdemes próbálkozni, vagy ha valakin látod, hogy csak nézelődik, esetleg szórakoztató irodalmat olvas. Tanuló embereket ne zavarj inkább.
22L
Intelligens emberek?
Haver.
Haver.
Átverés!
Az 1. válaszírónak üzenem, hogy én ismerkedtem már könyvtárban, és többéves kapcsolat lett az eredménye.
Az igaz mondjuk, hogy vagyok a könyvtáros, és kár is volt addig húzni a hölggyel. :P
Ha kifejezetten könyvek felett akarsz ismerkedni, akkor azt is ki lehet próbálni: pl. ha szakirodalmat válogat a leányzó, akkor jé, pont te is ezt kerested, mondjon róla véleményt, mennyire használható, szép- és könnyűirodalom esetén meg a könyvekről/műfajról lehet beszélgetésbe elegyedni, pl. olvastad és tök jó, és mit ajánlanál (ehhez mondjuk nem árt, hogyha te magad is olvasott vagy...)
Ha nem hajt el, és beszélgetésbe elegyedtek, akkor még mindig jöhet a korábbi felvetés, hogy jelzed felé, hogy akár a kávézóban is folytathatnátok...
6-os válaszoló: Oké, de ez már csalásnak számít, ha te vagy a könyvtáros :D akkor elég sok emberrel beszélsz, akkor azért van esély :) Mondjuk egy könyvtáros csajnak is elég jó esélyei lehetnek.
De még mindig nem került elő olyan, aki látogatóként sikeresen kapcsolatba került volna valakivel :) Pedig a statisztikák miatt biztos van valaki, akinek sikerült egyszer, de úgy tűnik elég kevesen lehetnek :) Első válaszoló voltam :)
Létezik zajos könyvtár? akkor ott valóban több esély van ismerkedni. Ahol én jártam kisebb könyvtárakban, meg főiskolai könyvtárakban, azokban mindenhol kb síri csend volt, és rosszul voltak, ha valaki kommunikálni akart a többiekkel :D De akkor van ellenpélda is, ez jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!