Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csináltam rosszul valamit?
Tegnap este gondoltam hogy meglepem a párom! Ő úgy tudta hogy mire este hazaér a munkából én már nem leszek itt,mert elutazom az anyukámhoz. Viszont úgy gondoltam hogy meglepem inkább...gyertyát gyújtottam felvettem egy szexi fehérneműt és az ágyban vártam...ugyanis az ajtóra kiírtam hogy "a szobában vár egy meglepi" ! Erre...nem úgy sikerült ahogy elterveztem. Hazaér közben telefonál az apukájával és úgy nyitott be a szobába,ami eléggé lelombozta a hangulatot ami hatalmas nagy nevetésbe csapott át. Nem erre számítottam! Azt gondoltam hogy ha meglát így nekem esik és majd nem bír magával....de nem ez történt,adott egy puszit és ment átöltözni,kicsit megalázva érzem most magam. Utána dicsért hogy "jól áll a piros, és hogy többször felvehetném" nos ha ennyire tetszett neki miért mászott rám? Olyan rossz volt amíg ő zuhanyozni ment vehettem át a pizsamám. Férfiak ti nem örülnétek egy ilyen váratlan meglepetésnek? Vagy mit rontottam el?
1 éve vagyunk együtt amiből fél éve már együtt is élünk!
27/F 22/L
Gondolom kimaradt a "nem" szócska, és a kérdés az, hogyha ennyire tetszett Neki, miért nem mászott Rád :)
Hát, mi 5 éve vagyunk együtt a férjemmel, gyerekünk is van, de ha ilyen meglepiket csinálok, sosem tud elmenni zuhanyozni, sőt, nevetésbe sem szokott fulladni a dolog. Az én férjem mindig örül az ilyen váratlan meglepiknek, bármi történjen is Vele aznap.
Miért nem kérdezed meg, hogy mi volt az oka, hogy nem mászott Rád egyből? Csak Ő tudja a választ, nem?
Én pasi vagyok, de soha nem értékeltem az ilyet. Sem a "szexinek" nevezett öltözetet, sem az ilyen meglepiket.
Ez nekem kb az a kategória, mint mikor haza ér a nő és vetkőzz és zavarjunk le egy szexet.
Viszont, haza érek, egy zuhany, kis beszélgetés és kedves odabújás van, az soha nem utasítom vissza. Akkor már meg van az alapja a jó szeretkezésnek.
Nem gondolom, hogy bármit is rosszul csináltál, illetve inkább csak tévedtél, nem ismered eléggé a párodat. Más férfiak tudják, hogy mit "kell" ilyenkor tenni, ő viszont nem más férfi. Úgy ment haza, hogy azt hitte, nem vagy otthon, ezért nem volt szexre "hangolódva". Nem minden férfi olyan, hogy ha meglát egy csipkés bugyit, egyből szexelni támad kedve, lásd, a négyes válaszolót, akinek a kedvesség, az odabújás fontosabb, mint a látvány, szüksége van a ráhangolódásra.
Aztán meg ennek van egy nagyon direkt felszólító jellege: most aztán szexelni kell! Van, akit ez sokkal inkább lelomboz, mint felspannol. Még csak fél éve éltek együtt, ki kell ismerni a párodat, mert nem minden férfi libidója működik úgy, ahogy azt a női magazinok megírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!