Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyott ott szex előtt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyott ott szex előtt? Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Tegnap egy házibuliban voltam, ahol nagyon sok ismerősöm is ott volt. Az egyik sráccal (akivel régóta jóban vagyunk, és pár hónapja érezhető köztünk a "kémia") eléggé összemelegedtünk, már szobára mentünk, és kicsit benne voltunk a dologban (smárolás meg lekerült pár ruhadarab) amikor a srác leszállt rólam, elkezdett vissza öltözködni, és mondta hogy menjünk inkább le bulizni. Nem értettem, mert lent meg ugyanúgy smároltunk, meg fogdosott...amúgy egyikünk sem volt józan, ő pláne nem

Rosszul esett, mert nem hinném, hogy rosszul csináltam valamit, és mint írtam, régóta kicsit több ez a dolog mint puszta barátság.

Mi történhetett? (Azóta nem beszéltünk)

17L, 18F

2015. febr. 21. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy komolyabbat akar, és nem akart rögtön megdönteni.
2015. febr. 21. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Merevedési probléma az alkohol miatt. Hát ennyi sütnivalód sincs, hogy kitaláld? Vagy hányás szagú volt a szád!
2015. febr. 21. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki volt annyi esze, hogy nem használt ki ittasan, tisztel. Vagy a masik lehetőség, hogy a ruha alatt nem tetszettél neki, de erre keves esely van, hisz nem abrandult ki beloled.
2015. febr. 21. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet elsült a naciba a tapitól:DDDDD

Vagy nem akart részegen, én se szexeltem részegen soha, annak mi értelme ha a felére sem emlékszel.....

2015. febr. 21. 11:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Az hogy nem használna ki.....előtte kijelentette, hogy így meg úgy meg fog b..ni, szóval ezt nem hinném
2015. febr. 21. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Észrevette, hogy szőrös a hasad.
2015. febr. 21. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha kijelentette, akkor két lehetőség van:

1) eldurrant a gatyájában a kis kópé (korai magömlés)

2) alkoholis intoxikáció okozta merevedési zavar

2015. febr. 21. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
anyukája hívta, hogy ricsikém kész a vacsi, a kedvenced, gyere haza.
2015. febr. 21. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem részehen fel se áll. Sztem a srácnak se állt fel.

De lehet más oka a húgyszagú pina... Budos száj. Bár kavartatok utána ezt kétlem de lehet a ruha alatt nem az volt amire számitott

De igazából szerintem is csak nem állt fel es nem akart beégni

2015. febr. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!