Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy egy kutyussal azt csináltam, ez mit jelent? 21
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 19:02
3/7 anonim válasza:
Hát, az álmok csak jelképesek...
nem szó szerint van az benne, amit látsz.
lehet mondjuk, hogy a kutya, mint a szeretet egyyik jelképe, és a szex, mint a szeretet egy fajtájának kiterjedése együtt az, hogy vágysz a hűséges szerelemre.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, én egyszer azt álmodtam, hogy macska vagyok, és egy másik macsekkal. Furcsák az álmok.:D
6/7 anonim válasza:
Ha polippal fogod csinálni az azt jelentené, hogy japán vagy.
Ezt sajnos nem tudom értelmezni :)
7/7 anonim válasza:
valami olyan behatás ért amitől ezt az álmot láttad, láttál egy kutya péniszt, vagy láttál kutyákat aktus közben, vagy hallottál valakitől olyat ami ezt váltotta ki belőled
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!