Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Mennyire találjátok vonzónak, mennyire fogadnátok el az ilyen alakot?
2016. szept. 20. 00:12
21/26 Andi80018 válasza:
Igen, én tudom, ki, láttam már szappanoperákban. Jó pali, de nekem túl szépfiús, tökéletesebb, mint én nőben.:-) De jó teste van, jóképű is, nem lehet vitatni. Nálam az erőteljesebb palik jönnek be, ő a tökéletes:
Már ha a valóságtól elrugaszkodunk, mert azért kevés hozzájuk hasonló férfi szaladgál az utcán, aki normális is, stb. De ez más kérdés. :-)
22/26 anonim válasza:
a kérdésben szereplőnek az alkata jó, nem túl kigyúrt. Az arca nem volt kérdés, azt nem minősítem. Amit az utolsó linkelt, az nekem már a túl sok kategória.
23/26 anonim válasza:
Nekem sosem jött be a kigyúrt test, még a szálkás sem.
24/26 anonim válasza:
14-es ezerszer előbb külföldi mint magyar, bocsi :,D
ez egy színész, nem jut eszembe a neve, de jó bőr, szúrnám, igaz én a macisabb pasikat szeretem, ő határeset:)
25/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon jol nez ki, jo teste van, nincs tul gyurva es helyes is.
26/26 anonim válasza:
Utolso vagyok. Ami a vegen volt belinkelve az tul izmos szerintem, de megkell hagyni, hogy szep izmai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!