Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne használjanak ki?
Figyelt kérdés
Engem úgy tanitottak, hogy legyek segitőkész, dolgos, szóval az alap, hogy dolgozom, itthon pedig elvégzek minden tennivalót. Főzés, sütés, mosogatás, takaritás, mosás, vasalás, ezek normális tevékenység számomra. A baj az az, hogy a pasimnak mindent maximálisan meg akarok adni, hogy jól érezze magát amikor velem van, kikapcsolódjon. Ugyanigy vagyok barátokkal is, nem spórolok időt és energiát és nem is esik nehezemre. Csak azt vettem észre ezt nem nagyon becsülik meg, legalábbis 2 kapcsolatomban is ezt tapasztaltam. Egy volt csak, ahol engem is megbecsültek. Inkább csak kihasználtak, jó voltam de nem elég jó-azt nem tudom, miért. Szeretném jobban megválogatni kikkel állok le de egyszerűen nem tudok hidegebb, tartózkodóbb, óvatosabb lenni.2016. szept. 18. 14:08
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ehh, szia, hasonló a helyzet, csak nem fejtettem ki jobban. :D Azt tanácsolták, olyannál érdemes kezdeményezni, aki hozzám hasonló szemléletmóddal rendelkezik.
2/3 anonim válasza:
Nem becsülik, ez így van. Azok az idők már elmúltak:(
3/3 anonim válasza:
Becsülik, csak normális pasit kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!