Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz olyan férfi aki áttöri a magam köré épített falakat?
Ahhoz hogy ezeket megtegye meg kellene ismernie, de mivel te falakkal veszed körül magad így nem lesz erre lehetősége. Érted a paradoxont?
Nem más dolga a gátakat áttörni, neked is nyitnod kell. Ráadásul aki ennyire zárkózott, a másik könnyen gondolhatja úgy, hogy nem érdekled, ezért időt sem energiát nem fog beleölni a dologba, inkább keres egy nyitott vidám lányt akivel nem kell küszködni.
Ha elfalazod magadat akkor értelme sincs az egésznek.
Aki normális arc, az gyorsan sarkon fordul ha érzi a falakat, ki is akarna tökölni egy lelkibeteg emberrel...
Utolsó előtti: értem persze, jogos amit
írtál.
Utolsó: valószínűleg teljesen igazad van...
Ez egy tipikus nőtípus, amit leírtál.
Természetesen létezik ilyen. Hogy neked kell megnyílni,
az nem is kérdés, viszont egy normális férfi simán el
tudja érni, hogy ezt gyorsan, örömmel tedd. Ez részé-
ről is ráfordítást igényel, mind időben, energiában és
agyban is.
Milyen korosztályba tartozol?
Bocsi az offért ! :D de a 66%- os nem (asentra91)?
Szerintem, van olyan ember vagy majd lesz aki felé könnyebben nyitsz, mert érezni fogod, hogy " más,, :) esetleg egy szintén zárkózott pasival " kicsomagoljátok egymást,,
Én is zárkózott vagyok alapjáraton, viszont, ha érzem, hogy érdemes.. a másik is nyit felém / bízik bennem stb.. Hamarabb nyílok! Sőt! egy ponton túl... talán jobban is mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!