Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki hogy megcsalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy megcsalja velem?

Figyelt kérdés
A történet onnan kezdődik hogy kimentem Londonba dolgozni egy és fél évre. Ekkor szakitottam barátommal mivel ő nem volt hajlandó velem tartani. A kint létem alatt már mikor közel volt a hazajövetel vette fel velem a kapcsolatot bánja hogy elveszített hiányzok neki blabla. Beszélgettünk pár hónapot és mire hazajöttem július közepén elkezdtünk találkozgatni nagyon jól esett végre a kinti munka után egy kis társaság . Szinte vele töltöttem a nyaram végét. Én nem akartam velem összejönni világosan megmondtam neki hogy csak "legyünk el" . Kapcsolatot nem szerettem volna vele nert sok volt a régen vita . Rengeteg helyre elmentünk együtt szóval tényleg elvoltunk. Ő szeretett volna kapcsolatot de nem érzkek már úgy iránta mint régen de nem ez a lényeg a lényeg az hogy beíratkoztam most egy okjs tanfolyamra . És az egyik osztálytársammal elkezdtünk beszélgetni eldícsekedett a barátjával aki nem más mint a kedves exem és hogy már 1 éve együtt vannak. Elég kellemetlenül érintett a dolog hogy velem csalta meg ha tudom nem mentem volna bele. Nem szóltam semmit de rossz látni mennyire lelkes a lány miközben exem meg csalja . Rákérdeztem exemnél finoman nem mondtam hogy tudok mindenről csak hogy van e valakije persze ő tagadta de láttam a képeket a beszélgetéseket szóval egyértelmű hogy hazudik. Nem tudom mit csináljak ha elmondom neki hogy megcsalta velem én leszek a rossz hogy bekavarok viszont ott a godolat bennem hogy jobbat is kaphat. Azóta nem veszem fel exemnek a telefont se pedig folyamatosan hívogat . 21L

2016. szept. 17. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Én a lány helyében örülnék neki, ha elmondanád.

Szerintem szemétség abban a tudatban hagyni valakit, hogy egy szerető párja van egy jó kapcsolatban, miközben a másik csalja.

Ő sem lesz fiatalabb, minek vesztegesse az idejét olyanra, aki nem becsüli meg?

2016. szept. 17. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Eleg erdekes tortenet... Milyen kicsi a vilag! Nagyon kivancsi vagyok, hogy oldod meg vegul! Nekem a szelfis hozzaszolo otlete nagyon tetszik! Ugy megadnad az eselyt, h a fiu mondja el. Mert a lanynak meg kell tudnia, nem ezt erdemli...
2016. szept. 17. 22:06
 13/15 Bence_ ***** válasza:
41%

Az exed dolga, hogy hazudik.

Hogy voltatok együtt olyan sokat. A "barátnőjének" nem hiányzott?

2016. szept. 17. 22:33
 14/15 A kérdező kommentje:
13as ezt nem tudom nem kérdeztem rá :) ugy látszik valahogy megoldotta de a lány említette hogy mennyire rossz hogy olyan sokat dolgozik közben aligha dolgozik :D
2016. szept. 17. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Mire jutottal, mit csinalsz? Nagyon kivancsi vagyok a folytatasra :)
2016. szept. 20. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!