Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli férfitársaim, ti ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli férfitársaim, ti ezt hogy birjátok nap mint nap?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem egy kisebb városból egy nagyobba, és egyfolytában csak a jó nőket, csajokat látom. Pl. reggel ahogy utazom, a busz is tele van jó csajokkal, akik mennek középsuliba, középsuli előtt is csak jó csajokat látok, egész egyszerűen megőrülök. Persze mindegyiküket meg***nám, ha mód volna rá. Csúnyábbat szinte nem is látok egyáltalán, de még az is jöhetne. A legfiatalabbak, 14-15-től is olyan jól néznek ki, és a sminkjük is dögös. Én persze magamban mindig csak annyit gondolok/mondok, hogy azta***va/ b****eg, meg persze hogy milyen jó volna vele lenni úgy, de akár már egy ölelés, puszi, csók erejéig is. Hosszú távon hogy lehet ezt elviselni? 25F
2016. szept. 14. 19:55
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: sem neked, sem másnak nem küldtem ilyen levelet, én ilyen hangnemben nem beszélek senkivel itt sem, és máshol sem. Ha ilyet kaptál, azt biztos, hogy nem tőlem kaptad.
2016. szept. 15. 13:10
 22/23 A kérdező kommentje:
15: Ha ismernél, tudnád, hogy felszínes pont hogy nem vagyok. Egyáltalán nem a külső alapján döntök, de azért vannak szemeim nekem is, bármilyen hihetetlenül is hangzik.
2016. szept. 15. 13:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozom párkapcsolatokkal. Ezért ez nekem nem is gond.
2016. szept. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!