Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli férfitársaim, ti ezt hogy birjátok nap mint nap?
Könnyen,ha látnád mennyire nem érdeklem őket,és milyen szinten látni rajtuk,hogy nyomoréknak néznek...
Van,amelyik meg is mondja...
Szóval nem nehéz,ignorálnak,rám se néznek,így meg aztán végképp nem érdekel...
25/F
Te jó ég te csak azzal vagy elfoglalva kit hogy b...sznál meg már bocsi...
Szerintem üritsd ki a táradat aztán nyugodjál le :D
Igencsak felszines vagy már ne haragudj.
Én is nehezen bírom, főleg járműveken van hogy tele van jobb husikkal, és egyszerűen borzasztó, hogy semmit nem tudok csinálni, csak ott vannak előttem, legszívesebben ott helyben megdolgoznám őket de nem lehet. Na meg megszólítani sem lehetne őket a tömeg közepén, meg ha mégis. akkor is nagy eséllyel csak lepattintanának, részben a hirtelen ijedtség miatt is >.<
20/F
Kérdező, itt a gyk-n mindenki borzalmas és megbocsáthatatlan dolognak tartja, ha valaki a 15 év körüli lányokat is vonzónak találja. Mármint mekkora pedofil vagy már; az tök mindegy, hogy a 13-14 évesek is úgy néznek ki, mintha 17-18 évesek lennének a sminkkel, meg push-up melltartókkal, stb. Ha tetszenek, akkor gonosz pedofil vagy. Pont. Case closed. Az is irreleváns, hogy a pedofil mást jelent. Ez a gyk, fogadd el. Ha valaki homi, vagy a női cipőkhöz, esetleg a saját testvéréhez, netán a lovakhoz vonzódik, az persze más - azt tolerancia elfogadni.
Amúgy persze, nekem is van, aki tetszik ebből a korosztályból, de mivel én is jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál (26 vagyok), főleg ennek a korosztálynak szoktam tetszeni... Hát, oké, jól néznek ki, de személyiségre általában hagynak némi kivetnivalót. Még egy 18 éves lány is jó eséllyel teljesen éretlen, hát még egy 15. Volt már több ilyen korú barátnőm is... Never again.
Egyszerű, Kérdező: én kerékpárral járok, úgyhogy nem kell a buszon/villamoson a csajokkal foglalkoznom. Azonfelül gondolj abba bele, hogy a csajozás mennyire lutri dolog. Hacsak nem vagy extrém jóképű vagy nem lógnak a nemzetibankok a zsebeidből, az esélyeid a nullával egyenlőek. Ha most nekiállsz csajozni, az olyan, mintha kaparós sorsjegyeket vennél tonnaszám : mire megtalálod a jackpotot, több pénzt öltél bele mint amennyit valaha visszakapsz.
Hiányzik ez neked? Döntsd el.
Az alábbi levelet kaptam a kérdezőtől, csak annyit fűznék hozzá, hogy ezért alja undormány a férfiak egy nagy hányada (akik közben magukat érzékenynek nevezik, de ha már nem látnak előnyt valamiből, ilyen hangnemre váltanak):
"ne pofazz te ri..nc, lehet hogy te minden este leszopod a baratod fa..at, de rajta kivul vannak kanos pasik. azon kivul 14 ev kor felett lehet szexelni, te ostoba p.csa"
A cenzúrát én tettem bele.
Üzenném még ennek a levélküldőnek, hogy az alpári kifejezésmódtól az "érvelése" nem lesz jobban alátámasztott, csak a szegényes lelkivilágát mutatja be. Borzasztóan sajnálom az ilyen embereket, nagyon fájhat nekik, hogy másnak van öröme és boldogsága, neki pedig nincs.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!