Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt komolyan gondoljatok tarskereson?
"Én azt látom, hogy a proliknál, meg a kisebbségieknél szokás ez a nagy korkülönbség."
Proli? Óvatosan dobálózz a szavakkal!
Kisebbségi meg még annyira sem vagyok!
Lehetséges,hogy apakomplexusom van. Ez a gyerekkoromra és a megfelelő apai minta hiánya miatt elég valószínű.
Én nem szégyellem! Pár noname emberke véleménye pedig abszolute nem érdekel.
Hát nem tudom, én is értelmes nő vagyok, kb. 3x annyit dolgozom és 5x annyi felelősséget vállalok, mint mások.
Nem értem, hogy miért ne lenne bárki értelmes, aki nála idősebb párt választ.
És nem egy alkalomra kell egy 35-40-es férfi. Én igenis megfogom a kezét az utcán, sőt, én nyúlok érte, ha ő nem nyújtja magától.
Jelzem ennek igazából örülnöd kéne. Tudod egy férfi 40 felett is vonzó, csodálatos, viszont én nőként 40 felett már közel nem leszek olyan "fényes", mint most 30 alatt.
Hát de most kit érdekel, hogy ki mit lát szépnek? Engem aztán nem foglalkoztat.
Beszélhetnénk akkor itt baromi sok mindenről, például hogy néz ki, ha a lány a magasabb, vagy hogy néz ki, ha a nő többet keres, hogy néz ki, ha a lány magasabb iskolai végzettségű..most komolyan ez számítana? Nem érdekes mások véleménye. Az a lényeg, hogy boldog legyen a pár mindkét fele a másikkal. Úgy is elég nehéz az élet, ha minden tökéletesnek indul, hát még ha elvárásból választ az ember olyat, akit nem is szeret.
Rendben, akkor a 20 éves lányokhoz 30-35, a 30 -hoz 40-45 illik!
Meggyőztél! (Ja és a 10 éveshez 20-25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!