Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt komolyan gondoljatok tarskereson?
#10 Nem ülök be a Chryslerbe, mert van nekem egy jó kis Hondám, azt szeretem, jobban, mint a párom V70-esét... Nem gondolnám, hogy a nők nem akarnak dolgozni, én is dolgozom, ki is tart a fizum a hó végéig stb. Mindegy.
Amit látok, hogy 35-40 körüli pasik nem nőnek ki a posztegyetemista létből, járnak hétvégén mamihoz a szennyes ruhával, hogy mossa már ki, meg feltankolni húslevessel, sütivel, pogácsával a hétre. Jogsit nem teszi le, mert minek? Kocsija sincs, mert minek? Majd a csajom sofőrködik, legalább ihatok... Dolgozik valamit, meg is él belőle, este elmegy inni, felvarrat unalmában pár tetkót, éli a második egyetemista korát - ennyi az élete.
Nálam eleve +10-15 év az alsó határ :D
Nincs apakomplexusom, soha nem is volt. Egyszerűen csak világ életemben az idősebbeket szerettem, velük könnyebben megtaláltam a közös hangot, jobban éreztem magam.
A barátaim sokszor velem egykorúak és bármennyire szeretem őket, képtelen vagyok vonzódni hozzájuk.
A pénz dolgot meg felejtsük el. Minden eddigi kapcsolatomban én álltam jobban anyagilag.
27/N
Na igen ez a nem dolgozik dolog a másik.
Elhiszem, hogy sokan hajtanak az eltartott szerepre, de hidd el nem mindenki. Eleve például számomra is elviselhetetlen lenne a semmitevés. Élvezem körülbelül 2 hónapig, aztán megkattanok tőle.
A másik pedig, hogy ez egy rohadt kiszolgáltatott helyzet, inkább sajnálom, aki belekerül, semmint irigyeljem, vagy a példáját akarjam követni.
Gondolj bele, kidobod a kocsidból, aztán járhat gyalog..ahelyett, hogy melózott volna és vett volna sajátot, amiből senki sem hajítja ki :)
A gyerek nem akarásának pedig ehhez semmi köze. Aki nem szeretne gyereket, szíve joga és nem is hiszem, hogy bárkinek köze lenne ehhez. Nem tudom akkor mit szólnátok, hogy ha olyannak születne gyereke, aki nem akarta és rossz szülő lenne. Mindenki a minek szülted dumát vágná a fejéhez, jelzem teljesen jogosan.
Nem mindenki alkalmas anyának és ha ezt képes belátni, az a jobbik eset.
Egy alkalomra jöhet a 35-40 éves, de hogy kézen fogva sétálni vele, ne nevettess :D
Egyébként azért is gáz a korhatár, mert most egy 20 éves lány még jobb esetben tanul, a 30 éves pali meg már dolgozik. Közös barátok is milyenek már :D
Ha a lányok többsége értelmes, valóban emancipált nő lenne akkor a saját korosztályából keresne párt
"Ha a lányok többsége értelmes, valóban emancipált nő lenne akkor a saját korosztályából keresne párt"
Értelmesnek tartom magam már elnézést.
Ha az idosebb ferfiak kellenek parkapcsolatra akkor egybol hulye vagyok vagy mi?
Az idosebb ferfiak vonzanak minden teren. A sajat korosztalyommal nem talalom a kozos hangot es nem is vonzanak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!