Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hívtam el én is fizessek?
Az első randira ő hívott el, sétálni voltunk. Így beszéltük meg, hogy még szép az idő ne komplikáljuk túl a dolgokat sétáljunk egyet a Duna parton.
A második találkára én hívtam el, hogy igyunk meg valahol valamit. Én fizessek? Nem gond, ha nekem kell. Csak én a volt kapcsolataimból indulok ki, ott a kapcsolat elején (később már feleztünk)szinte a férfiak sértésnek vették, ha előmertem venni a pénztárcámat egy-egy kajálás vagy kávézás során.
Szerintetek hogy lenne "illendő"?
Köszönöm, remélem jól érzi majd magát velem. :) (igyekszem majd:))
Figyelj! Nekem ilyen gondolataim nincsenek és nem is voltak soha. Lehet, hogy azért nem tudok azonosulni a megnyilvánulásoddal.
De ha mégis ilyen lenne, akkor legyen boldog azzal az ebéd vagy üdítő meghívással. :D
Én elő szoktam venni a pénztárcámat, hogy én fizetek, ha én hívtam el az illetőt. Határozott szándékkal, nem csak mutatóban.
A férfiak többnyire nem hagyják, nem engedik. De titkon örülnek a gesztusnak, hogy egy független nővel akadtak össze és nem egy pénzéhes, potyázó nővel.
Vagy ha nem ilyen kávézgatós, fagyizós dologról van szó, akkor később, mikor ketten vagyunk, oda adom neki a felét. Mert ott helyben nyilván nem fogadja el, nehogy smucignak gondolják őt az eladók, vagy bárki. Olyankor már könnyebben bele mennek a felezésbe, mert nem látja senki.
Hát igen...
Sejthettem volna, hogy ebből a dologból ezen az oldalon akkora ügyet csinálnak. Na mind1!
Majd így csinálom.
Igazából úgy jött fel a kérdés, hogy az egyik barátnőmmel beszélgettünk erről. És mindketten azon az állásponton voltunk, hogy általában az fizet, aki elhívta a másikat. Csak ez nála sült már el balul. A pasi megsértődött!
Ezt szeretném elkerülni és nem vitát szítani, hogy a mai nők "aranyások-e" vagy sem... Hihetetlen, hogy itt mindig ez kerekedik ki a témából. :/
én úgy lennék vele, ha én hívtam el, én fizetek
egy normális pasi nem enged fizetni, egy tahó meg a következőt is velem fizettetné
szerintem nem ciki, ha te vagy a meghívó és fizetni akarsz, maximum nem hagyja
Ha jól sikerül a randi, mindegy, ki fizet, a következőn majd fizet a másik. Ha rosszul sikerül, akkor is mindegy, ennyi bele kellene, hogy férjen. Ha nem fér bele valakinél, az ne randizzon :)
Egyébként meg nyilván jelzi majd a pasi, hogy mit akar, kéri-e a számlát, vagy sem.
Mivel te hívtad el, szerintem illő felajánlanod, hogy fizetsz, ha igazán úriember, maximum nem hagyja vagy felajánlja, hogy visszahív. :)
Én úgy szoktam, hogy előveszem a tárcámat, ilyenkor ugrik ki a nyúl bokorból, valaki simán elnézi, hogy fizetek, van aki felháborodik, hogy meg ne próbáljam, ne sértegessem, volt aki mondta, hogy visszahív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!