Ha be kell fizetnem bírságot a NAV-nak, azt hogyan, hol tehetem meg? Küldenek levelet, hogy fizessek vagy Nekem kell jelentkeznem? Hívtam őket, de emberi hanggal nem tudtam beszélni?
Hivatalos papírt nem kaptam még, csak a könyvelő jelezte, hogy majd fizetni kell 30.000Ft-ot, mert a férjem is, és Én is igénybe vettük tavaly a családi adókedvezményt. Nem akartunk csalni, egy félreértés miatt történt! Csak nem tudom, hogy küldenek e levelet vagy Nekem kell jelentkeznem? Sajnos a honlapon semmit sem találtam, és telefonon sem tudtam beszélni senkivel!
Van valaki, aki tud segíteni?
Köszönöm!
Amíg nem írják elő tartozásként az adófolyószámládon, addig nincs mit befizetni. Különben is csak jogerős határozatban lehet valakit bírságolni. Ha megküldik a határozatot, akkor abban tudatják veled a pontos befizetés módját.
Ha bemész egy NAV-ügyfélszolgálatra, miután igazoltad a személyazonosságodat, megkapod az adófolyószámla kimutatásodat, amin az esetleges tartozások vannak feltüntetve. Pontosan felvilágosítanak, hogy mikor mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!