Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kívülről látszik egy lányon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívülről látszik egy lányon ha önbizalomhiányos?

Figyelt kérdés
és ez lehet ok arra, hogy a fiú nem megy oda hozzá, pedig a lány csinos is meg szép is?
2010. ápr. 22. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja, nem mosolyog, nem viszonozza a nézéseket. Az arca is elég komor és magába fordul. Ez mind látszik.
2010. ápr. 22. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez kivülről látszik a legjobban!!! Ezért én mindig "belenézek" 1 csajba mielőtt bemutatnám a szüleimnek.
2010. ápr. 22. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
17:40 - Hasfelmetsző Jack vagy?
2010. ápr. 22. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
:O honnan tudtad? De egyébként Dr.hasfelmetsző vagyok és a végbélnyíláson keresztül gondoltam velmszületett periszkópommal.
2010. ápr. 22. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ha a lány nagyon vonakodó, félénk.

Én egyszer végigcsináltam, mindezek ellenére kitartottam egy csaj mellett, erre a végén kinyílt a csipája és ok nélkül dobott... Szóval részemről soha többet.

22/F

2010. ápr. 22. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

igen nagyon is látszik.

a férfiaknak nagyon fontos a kisugárzás.és ez csak akkor van meg,ha elégedett vagy magaddal és boldog vagy,sokat mosolyogsz.

2010. ápr. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!