Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy fiatal 18-25 éves lány nem hord melltartót? Mit gondoltok erről? (kismellű lányra gondolok)

Figyelt kérdés
[link] pl, max ekkora mellekkel
2016. szept. 11. 18:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Igen, nem mellesleg rendkívül zavarbaejtő mások számára. Melóba bringával járok és hát a bringás ruha alá nyilván nem melltartót veszek, hanem toppot, azon meg bizony átlátszik a mellbimbóm. Pláne ha még mondjuk hideg is volt kicsit.. NEm sokáig szoktam abban lenni, de muszáj megszáradnom kicsit, mielőtt átöltözök és látom, hogy a férfi kollégáimnak megerőltető, hogy ilyenkor a szemembe nézzenek.. Nem azért mert ennyire egyszerűek, hanem mert nekem, nőként is nehéz lenne ez.. Egyszerűen zavaró, kellemetlen. Pont.

Az hogy neked ez mennyire egészséges vagy sem, egy dolog, ugyanakkor szerintem másokkal szemben kifejezetten tiszteletlenség nem felvenni melltartót.

És persze most nem a nyaralásról beszélek, vagy egy esti sétáról a Duna parton, hanem a hétköznapokról..munkába/iskolába járásról.

2016. szept. 11. 18:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz, tartanam neki!
2016. szept. 11. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem gáz.
2016. szept. 11. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Azért gáz mert egyrészről zavarba ejtő, másrészt nem véletlenül találták fel a melltartót. Ez olyan, mintha a pasi lehúzott sliccen át kitenné a golyóit meg a farkát. A másik, ha mondjuk a barátnőm nem hordana melltartót, akkor baromira zavarna, mert hát legyen csinos, elegáns mindenki előtt, de ennyit csak nekem mutasson meg, másnak ne. Inkább akkor legyen már kicsit kivágottabb felsője, mint így.
2016. szept. 11. 18:50
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem tetszene, ahogy ugrandoznanak a ruha alatt :)
2016. szept. 11. 18:51
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen illetlen!Vannak munkahelyek, ahol nem megengedett!

Iskolában is ciki...Szerintem a kismellű nőknek is kell hordania melltartót, hogy ne látszódjon át a bimbó.

Persze, hogy a férfiak azt fogják mondani, hogy ne hordj...De gondolj már bele...:S Megjelennél egy interjún melltartó nélkül? Max táncos lánynak mehetnél, de normális munkát nem találnál úgy...

2016. szept. 11. 19:04
 17/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
52%

Nyugi, a plázába már úgy tolják, hogy átlátszó felsőben mászkálnak melltartó nélkül. Igaz, azok nagyon pöpec plasztik cicik. :O

Szóval te mellettük még mindig apáca vagy! Én azt mondom, ha nem akarsz kiszúrni a fiúkkal, és van benned egy kis szemérem, akkor legalább egy toppot felveszel. Ok, hogy tartani nem kell semmit, de a bimbi az befigyelhet.

2016. szept. 11. 19:10
 18/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem gáz. Az a gáz, amikor valaki úgy veszi fel a melltartót, hogy kilóg a ruha alól. Pl. kivágott a ruha hátul, vagy nyakba kötős stb., és aláveszi a melltartót, hogy kilógatja. Na, az gáz.

Én ilyen ruhák alá sosem veszek melltartót, amúgy 70/C-75/B kosaras vagyok, szóval nem olyan nagy a mellem.

2016. szept. 11. 19:11
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Egyetértek azokkal, akik szerint illetlen.

Nekem pl. ha nem veszek fel melltartót, teljesen láthatóak a mellbimbóim.

2016. szept. 11. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha olyan a ruha anyaga, hogy a bimbó nem üt át, akkor szerintem nem olyan gáz. Ha igen, az az. Vékonyabb (nem szivacsos push up) melltartón is átüt nekem néha, borzasztó ciki, amikor valaki szuggerálása miatt tűnik fel. Szerintem kb. olyan, mint egy bugyit éppen takaró miniszoknya: buliban és randin jó, utcán talán elmegy, de egy jobb munkahelyen vagy intézményben olcsó hatású, és nem biztos hogy olyan képet mutatsz magadról, amit szeretnél. Ne ezzel akarjon valaki kitűnni...
2016. szept. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!