Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti összejönnétek egy olyan lánnyal akinek ilyen furcsa hobbija van?

Figyelt kérdés
Hogy állatcsontokat, koponyákat gyűjt. Illetve, ha úgy gondoljátok, hogy első sorban nem ezen múlna a dolog akkor mégis inkább pozitívnak vagy negatívnak gondolnátok?

2016. szept. 10. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ha csontot látok, rosszul vagyok. Bárhol, bármilyet.

Szóval max akkor, ha elzárja a csontjait úgy, hogy vé-

letlen sem lássa meg, különben fizetheti a gyógykeze-

lésem :)

2016. szept. 11. 01:24
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
hát, ha először látnék egy doboznyi ember fejet, jó hangosan megkérdezném: UGYE EZEK NEM AZ EXEID???
2016. szept. 11. 02:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül, Kérdező. Nekem is fura hobbijaim vannak, ha ő el tudja viselni az enyémeimet, én is elviselem az övéit.
2016. szept. 11. 02:59
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
én szűzlányok vérét szoktam begyűjteni, ha összejön egy kádnyi, akkor megpancsizok benne.
2016. szept. 11. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Sakurako-san, te vagy az?!

[link]

2016. szept. 11. 19:54
 16/18 A kérdező kommentje:

"Nem tudom. Pontosan milyen formában teszi? A városszéli erdőből hazaviszi az elhullott állatok maradványait? :)"

hát őő igen, pontosan XD

"Jobban belegondolva, ha otthon lecsiszolja, és komplett csontvázakat állít össze profi módon belőlük, az tök király. De ha oltárt épít nekik és imádkozik hozzájuk, akkor a közelébe sem mennék többet. :D"

Dehogy XD Első sorban tudományos célzattal, bár profi azért még nem vagyok...

"hát, ha először látnék egy doboznyi ember fejet, jó hangosan megkérdezném: UGYE EZEK NEM AZ EXEID???"

természetesen emberit nem :D

"azt hinném ő egy szekta tag az ideglelés filmből. XD befosnék de meghágnám a csajt minimum."

"én szűzlányok vérét szoktam begyűjteni, ha összejön egy kádnyi, akkor megpancsizok benne." ezek a válaszok XD már megérte kiírni a kérdést

"Sakurako-san, te vagy az?! "

Hát nyomozónak nem hiszem, hogy jó lennék, de egyébként tényleg nagyon hasonlít rám O.o

Köszönöm eddig mindenki válaszát, örülök, hogy a többséget nem zavarná :)

2016. szept. 11. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:

"Hát nyomozónak nem hiszem, hogy jó lennék, de egyébként tényleg nagyon hasonlít rám O.o"

Azért mutattam, mert ez a csajszi is él-hal a csontokért :D

2016. szept. 12. 09:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Tudom, láttam az animét amiből van :) Azért is írtam, hogy hasonlít rám (nem külsőre értettem, bár még egy kicsit úgy is). Egyébként ezt azért is nagyon érdekes volt végignéznem, mert úgy vettem ki, hogy alapból úgy van kitalálva, hogy a néző a sráccal tudjon azonosulni, hát én meg sokkal inkább Sakurakoval tudtam.

Remélem lesz második évada, mert a történet pont kezdett egyre izgalmasabb lenni amikor vége lett.

2016. szept. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!