Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak vagy lánynak lenni jobb?
Szerinted? Bármilyen szempontból
Ha fiúnak miért és ha lánynak miért?
Én szeretek nő lenni :) Nekem nem olyan nagy probléma a szépítkezés, öltözködés és a menstruáció sem(igazából sok édességgel meg szeretettel meg se érzem, mondjuk most is megvan xD).. Még nem vártam babát, de nagyon vágyom arra az érzésre hogy "életet adni".. és ezt csak a nő tud. Szerintem ennél csodálatosabb történés ritkán adódik. Emellett még szeretem azt is, hogy az érzelmeim vezetnek sokszor, ami ált. a nőket szokta jellemezni.
Egyedül azt sajnálom, hogy ha fiú vagy akkor nem kell várnod hogy a másik lépjen, megvan nektek a küzdés érzése, az a hajtás, a nők viszont ha egy fiúért küzdenek az szerintem picit szánalmas.. Meg ha mondjuk a barátodba vagy szerelmes akkor neked elég simán megcsókolni vagy megfogni a kezét, és utána max nem lesz belőle semmi, de ha egy nő teszi ezt akkor furcsán néz rá a fiú :).
Szerintem ugyan olyan:D
Én férfi vagyok, szeretek is férfi lenni, de egy nő nem különbözik olyan nagyon, ő is ember, ugyan azt érzi mint én.
Nőnek jobb lenni:) pl.: Bármikor csinosíthatod magad, szexis ruhákat vehetsz fel, megdícsérnek a pasik. Nem kell attól félned, hogy lúzernek tűnsz ha elsírod magad. Úgy vezetheted a háztartást ahogy akarod (ez akkor jó, ha fontos neked a családod). Kedvesek veled a pasik. És megadatik neked, hogy anya légy. Még sorolhatnám.
19/L
Fiúnak jobb lenne lenni.
Nem kell állandóan szépnek lennie és nem kell a sok ruhával vesződnie.
Nem teszi tönkre az életet az, hogy nincs melle.
Nem kell aggódnia, hogy terhes lesz és nem fetreng havonta a fájdalomtól.
Nyugodt szívvel dughat akit csak akar, hiszen ő férfi.
Viselkedhet lazán, trappolhat a lépcsőn, vagy nem szólják meg ha pl. a pad tetején üldögél.
19/l
Kedves utolsó, ez fordítva is igaz. A férfi a nőtől kap kedvességet.
Továbbá, eszem ágában sincs vezetni a háztartást, szexysen sem kívánok öltözködni, nem vagyok olyan érzelgős, hogy bármitől elsírjam magam.
Férfinak lenni jó.
Sör.
Ez nem igaz hogy a férfiaknak nem kell szépnek lennie, én testépítek és kozmetikushoz is járok hogy tetszek nektek nőknek.
Nőnek lenni szerintem jobb mert nekik nem kell annyit csalódniuk mert nem ők kezdeményeznek, így visszautasítani sem tudják őket.A másik nem pedig kedves velük, a férfiakat nem becsülik annyira a nők mint a nőket a férfiak, én így vettem észre.
Az szerintem nem igaz, hogy egy nő kevesebbet csalódik. Engem pl egyetlen találkozás is ki tud készíteni hónapokra, mert azon "kell" rágni magam, hogy miért nem kellettem. Volt, hogy 3évig azon bánkódtam, hogy mit csinálhattam volna másként.
Az sem igaz, hogy könnyebben ismerkednek. Egyik mert az ismerkedéshez ugye két fél kell. (Esélyek ugyanolyanok)
Meg ha egy nő kezdeményez akkor nagyobb eséllyel tartják nyomulósnak, vagy könnyű vérűnek. Ami szerintem elég visszataszító. A nyíltság az meg megint más dolog.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!