Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúnak vagy lánynak lenni jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak vagy lánynak lenni jobb?

Figyelt kérdés

Szerinted? Bármilyen szempontból

Ha fiúnak miért és ha lánynak miért?

2010. ápr. 22. 16:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%
Párkeresés szempontjából jobb a lányoknak mert ők könnyebben találnak párt.
2010. ápr. 22. 17:32
 12/39 anonim ***** válasza:
50%

Hmmm..

Férfiak nem agyalnak annyit 1-1 szavakon,ha megbántanak valakit,vagy őt bántják meg.Erősebbek,általában érzelmileg is.Nem menstruálnak,nem görcsöl a hasuk,nem nekik kell világra hozni a babát,nem őket rugdossa belülről egy kisgyermek.Nem tart annyi ideig általában a férfiaknak az öltözködése,nem szeretnek és nem is akarnak mindenkinek megfelelni,nem hisztiznek ha nincs valami úgy ahogy szeretnék.

Ezzel szemben a nők.Havonta végig élik a görcsöléseket,menzeszt,meg kell felelniük az embereknek,muzsáj mindig a lehető legjobban kinézniük,családanyaként nem egyszerű az élet,dolgozni és gyerekt nevelni.Szülés és az elötte lévő 9 hónap fájdalmas időszak.Rengeteg időt töltenek azzal,ami már megtörtént,máskép mondanák a dolgokat.Hülyének nézik a nőt,ha a fsakanál mellett a fociért és az autókért rajong.

De mindenesetre NŐnek lenni jó:) A menzesz,göcsöléssel együtt,igencsak kellemetlen és fájdalmas.Terhesnek lenni (már maga a szóban is benne van a lényeg) nem fájdalom mentes,ám de amilyen fájdalmas a szülés és az elötte lévő hónapok,olyan szép. :)Szeretünk megfelelni másoknak,amit viszonoznak az emebrek 1-1 tekintittel,mosollyal.Sportműsorokat szereti a férj is,nem kell egyedül néznie. :D

Összeségében mindig azt mondtam,hoyg férfinak lenni jó,de ez nincs így. :) Mindneki legyen büszke a nemére és ennyi. :)

Bár kipróbálnám 1-2 hétre a férfi életet,amikor reggelente egy tökvakarással kezdi az emebr az életét. :D Amikor büföghet,finghat a barátok elött,ahol nem gáz ha elkáromkodja magát az ember,ahol saját magát adja. :)

19/L

2010. ápr. 22. 18:28
 13/39 anonim ***** válasza:
22%
a ffinak nehezebb, a csaj csak szétteszi a lábát és van, minden... Én egy hétig simán csaj lennék dugatnám magamat meg masztiznék éjjel nappal, szeretném magam :D:D:D...XD
2010. ápr. 22. 20:12
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó válaszra én csak anynit tudok reagálni, hoyg LOOOLLL =))
2010. ápr. 22. 20:36
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Fiúk kényelmesen tudnak térdig érő fűben, vagy szeméttelepen pisilni. Szerintem ez mindent visz :D
2010. ápr. 24. 21:55
 16/39 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok. Szerintem nekünk könnyebb.

Bár nem minden nőt érint, de elég sokat-szerencsére-a gyermekáldás. A gyermeknemzés nekünk milyen könnyen megy. Viszont a nőnek ki kell hordania a gyereket 9 hónapig, és mérhetetlen fájdalommal hozza a világra. És utána ott a felnevelés. Igaz, itt már részt vállal egy rendes apa is, de sok hárul az anyára így is.

De lehet beszélni az állásokról is. Még mindig gyakori, hogy egy nő nem kap meg egy állást, csak mert nő.

Tisztelem, becsülöm a nőket ezért. Nélkülük nekünk, férfiaknak nagyon rossz lenne.

2010. máj. 2. 14:03
 17/39 anonim ***** válasza:

miért te férfiként nem tudsz masztizni?:D

szerintem egyformán jó érzés

lány dugni akar elkiabálja magát 1 szórakozóhelyen:

- és lesz 10 jelentkező

fiú dugni akar elkiabálja magát egy szórakozóhelyen:

- lesz 1 jelentkező

lány lefekszik 1el a 10 jelentkezőből:

-mekkora k.urva ez a csaj

fiú éefekszik az egyetlen jelentkezővel:

- te kanos állat

2010. máj. 2. 14:04
 18/39 anonim ***** válasza:
48%

Lánynak jobb lenni szerintem.

Nem neked kell eltartanod a családod,nem te udvarolsz,nem te keresgélsz és probálkozol...stb.

Nekünk sose gond hogy nem bírjuk elég sokáig.Nincs a "felállással" gondunk nem aggódunk a farkunk méretei miatt.

A szépítkezés pedig természetes..nekünk tényleg ennyi,szép vagy ápolt vagy fél pasik sorban állnak pasiknál ez nem ilyen egyszerű..nekünk elég vékonynak lenni és nem kell gyúrni nem kell bizonyítani hogy uha de erősek vagyunk és a baráti körben mi vagyunk a legmenőbbek..ssssssssstttttttttttbbbbbbbbbbb

a többször is említett menstruáció,elhanyagolható tényező,de sose félünk attól hogy strandon vagy bárhol felállXD

A gyerekszülés,hordás pedig inkább áldás mint szenvedés..és a gyerek a tiéd inkább mint a pasié...szal kb ennyi

2010. máj. 2. 14:17
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ide milyen igaz "A VILÁGOT A FÉRFIAK IRÁNYÍTJÁK,A FÉRFIAKAT PEDIG A NŐK."ez mindent elmond,a fiúk hatalmasdit játszanak a nők pedig mindent elérnek amit csak akarnak:D
2010. máj. 2. 14:19
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem te udvarolsz? Lassan már bizony a lányoknak kell udvarolni is...
2010. máj. 2. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!