Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért csinál nagy ügyet az ismerkedésből?
Adott pl egy szituáció.
Valahol meglat engem egy ferfi, nez, szemezunk, latom rajta hogy tetszem neki stb. de sokszor nem mernek odajonni. Lehet 10bol 5nek van baratnoje, de biztos nem mindegyiknek. Az ilyen helyzetekben mondjuk 10bol 2 talan oda jon, de lehet hogy egy sem
Beszelgettem tegnap egy ferfivel /30koruli/ es o is ilyen. Nem biztos benne hogy a no igent mondd egy meghivasra /vacsora, kave, akarmi/.
De ha nem megy oda akkor 100% hogy nem lesz randi. Ha odamegy akkor 50-50%. Egy probat nem er meg?
OKé, kérdező!
Próbálkoztál, a pasi nem lépett,mert valószínűleg nem tetszettél neki, vagy foglalt volt. Vagy,ha te odamész egy pasihoz, akkor kutya kötelessége meghívni valamire, és megd.gni? :D mert ezzel ezt mondod.
Nem errol van szo es nem rolam. Az eredeti kerdest nezzetek. Pl. az ismerosom gobdolkodasmodjat, tetszik neki a no de nem megy oda mert nem biztos hogy igent mondd. En a masik oldalon allok es csak jivancsi vagyok hogy aki igy gobdoljozik miert teszi igy.
Arrol a helyzetrol beszelek amikor a ferfi randizna a novel de inkabb nem megy oda.
Jó, akkor te is menj oda néhány sráchoz kezdeményezni, semmilyen törvény nem tiltja, aztán ha elutasítanak kedvesen vagy durván, netán felajánlkozásnak veszik, vagy ribinek néznek, ne is törődj vele, hisz csak te jártál jól.
Amíg ezt nem teszed még, ne pofázz.
nem minden pasi veszi a bátorságot, hogy vadidegen nőkhöz odalépkedjen, és nem is minden nő tolerálja, ha vadidegenek akarnak vele beszélgetni
ha nem lenne párom, akkor is zavarna, ha egy pasi valami blőd témával jönne fárasztani tök ismeretlenül, ki tudj mit akarhat, lehet valami perverz idióta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!