Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók manapság a pasik?
Lehet, hogy ők a másik felét természetben törlesztették, csak te nem tudsz róla...
Azt nem tudom, miért bunkók, gondolom, mert a nők ezt elnézik. Pl. te sem vágtad szájon érte, hanem kifizetted a kétezret, és a barátnőid sem küldték el felháborodva a kur.va anyjába.
Nem mentem velük, inkább gyalogoltam 5 kilómétert a buszmegig.
A pasi meg azt monda erre, örült, hogy motiválhatott a fogyásra.
"egy érettségi nélküli ősember"
Te is bunkó vagy.
Felháborító, hogy nem ingyen szállította a hátsótokat!
Jelentsétek fel, és pereljétek el a vagyonát, meg nektek az jár!
Szerintem teljesen logikus. Forma 1-ben is nagyon sokat számít a súly, nem csak a pilótáé, de még a tankban lévő benziné is. Ha már annyira kényelmes vagy hogy autóval furikáztatnád a valagadat, akkor legalább fizesd ki az árát. Ráadásul ha több helyet is foglalsz, akkor kevesebb jó csaj fér a kocsiba.
(A kérdés úgy szólt, hogy manapság miért olyan bunkók a pasik... Mivel így én is le lettem bunkózva, gondoltam bunkózok is egy kicsit. :)
Egyébként meg kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!