Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik manapság már nem tudnak beszélgetni?
Nem csak lányokkal nem tudnak beszélgetni, hanem általánosságban sem. Rengeteg ember van (nem csak férfiak, hanem nők is), akik annyira érdekesek, mint egy bot.
Nem tudnak fogalmazni, nincs semmiről véleményük - tudásuk. Borzasztó.
Rengeteg párnál látom azt is, hogy nem beszélgetnek. Egyszerűen el vannak egymás mellett, néha van szex és annyi.
Na persze vannak olyanok is, akik csak túlizgulják a dolgot.
Ott van a kérdésedben a válasz.
A nők elvárják, hogy a pasi beszéljen és kérdezzen állandóan, nyűgözze le őket ésatöbbi.
Egy újabb általánosítás...
Egy első randin nő létemre még én se tudok olyan sok mindenről beszélni, és érthető ha másik fél sem mivel semmi közös dolgunk nincs egyenlőre és nem minden ember tud vagy akar megnyílni azonnal és kiteríteni minden lapját.
Sose értettem miért kell első randin kávézóba ülni és feszengős interjút készíteni egymással ahelyett hogy egy laza séta vagy közös programban vennének részt. Nem minden ember bőbeszédű ezt tiszteletben kell tartani de néha egy mosoly vagy kézfogás többet mondd minden szónál.
Engem például az is kifejezetten idegesít ha valaki állandóan pofázik, és szóhoz se hagy jutni...
Nem arról van szó, hogy ki kérdez, hanem hogy miért kérdeznek csak? Mert az nem beszélgetés... A beszélgetés az, amikor mondasz valamit, arról a másiknak eszébe jut valami, nekem arról egy másik dolog. Nem kell hozzá kérdezgetni a másikat...
Az meg, hogy minek kell első randin rögtön beszélgetni... Akkor honnan várod, hogy megismerd a másikat? Majd csak mosolyogtok mindig egymásra és abból? Ezernyi dologról lehet beszélni, amivel nem teregetsz ki semmit, viszont legalább elmondasz valamit magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!