Hol van manapság olyan chat oldal, ahol értelmes emberekkel lehet beszélgetni 20-40 év között? N
Adjam meg a skype-om? ;-)
Ja, basszus határon vagyok: pont 40 ...
Az életkort hasra-ütés szerűen írtam be, tehát érdekes témánál nem számít az életkor.
Viszont én nem ilyen páros csevegésre gondoltam, hanem hogy több ember egy témáról beszélget. Mint ahogy itt gyk-n is feldobják a labdát és arról diskurálnak, csak kicsit interaktívabban képzeltem
Mindenhol vannak értelmes emberek, csak tudni kell szelektálni. :) De értem, hogy mi a problémád, tizensok évvel ezelőtt én is voltam egy olyan csetes közösségben, ahol mindenféle téma volt, a szex csak egy a sok közül...
Mostanában már inkább csak privizek, ott könnyebb szelektálni és értékes embereket találni.
Ha a helyedben lennék, akkor én magam hoznék létre egy olyan "csoportot", ahol lehet beszélgetni... pl. saját csetszobát, FB-csoportot, vagy bármi hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!