Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vajon végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vajon végleg veszítettem el?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki sokáig küzdött azért, hogy velem lehessen, de ez nem volt lehetséges - és ebben egyikünk sem hibás, külső oka volt. Mindig is voltak kalandjai és komolyban is próbálkozott mással, de a szíve mélyén várt rám. Boldogtalan volt, és ez nagyon bánt (utólag, mert akkor nem tudtam). Mikor végre "alkalmassá váltam" arra hogy viszonozzam az érzelmeit, megállapodott valaki mással, mielőtt bármit is mondhattam volna neki. Feladta. Talán végleg. Most pedig már nem akarom felkeresni őt, mert boldog, úgy ragyog mint még soha. Még csak arról sem akarok meggyőződni ez csak a látszat-e. Nem bírnám elviselni bármi is legyen a látszat. Dühös vagyok a sorsra és szomorú, mert talán csak hónapokon múlt... Mert tehetetlen vagyok. Folyton úgy érzem muszáj felkeresnem, de lelkileg nemvagyok elég erős hozzá, félek,hogy elveszteném a fejem, és inkább ne rudjon semmiről, minthogy hülyeséget tegyek vagy mondjak és megutáljon. Tudom ez ezo kategória... de jósoltam és jósoltattam kártyával (olyannal is aki nem részre hajló) és a lapok mindig azt mondták hogy minket egymásnak szánt a sors, de még hogy igazolta a megérzéseim sem bírnék a szemébe nézni. Várni akarok, hogy ne legyen friss a házassága, nem akarom összezavarni.... Azt akarom hogy biztos legyen magában... Nem tudom értitek-e mit akarok kinyögni. Lemondott rólam. Ezután bármit is látnék a szemében, az összetörne.
2016. szept. 6. 18:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Figyelj, jobb lenne ha kicsit magadra a barátaidra és a családodra koncentrálnál..Nem bántásból mondom, de tényleg fogadd el, hogy ő már mással boldog. Ennek így kellett lennie...
2016. szept. 6. 19:21
 12/46 A kérdező kommentje:
Fél éve a max. 2 hét volt míg nem jutott eszembe. Nem hanyagolok semmit, hogy Rajta agyalhassak. Csak egyszerűen eszembe jut. Minden nap.
2016. szept. 6. 19:28
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ezt úgy írom neked, hogy a párommal köztünk 2300 km van, 11 év korkülönbség, más vallás, más nyelv (persze van közös), más kultúra, és mégis meg tudjuk oldani. Akarat kérdése tehát ha mindketten akartátok volna, nem csak te, akkor működhetett volna, de szerintem nyilvánvaló, hogy ő nem akart téged, hiszen másokkal volt, és sikerült házasságig tartó kapcsolatot kiépítenie, amiben láthatólag boldog. Te sehol sem vagy a képben, maximum az önáltatásoddal. Ideje elengedni.
2016. szept. 6. 19:33
 14/46 A kérdező kommentje:

De én nem akarhattam mert egy éve kb. azt sem tudtam, hogy ő van. Hallottam róla, de nem akartam tudni ki ő. Na jó ez nem igaz, akartam, de akkoriban még nem tudtam bepötyögni a fészkeresőbe, így feledésbe merült ez a vágyam.

Tudom, baromi beteges, hogy a szemébe akarok nézni, hogy tudjam igaz-e. Még csak ráköszönnöm sem muszáj csak odabiccenteni, vagy tudom is én. Bizonyára őrült vagyok beteges zaklató hajlammal vagy mit tudom én. Pedig csak kíváncsi. De pont azért nem tettem még, amit ti is mondtok. De szerintem ezt már elmondtam.

2016. szept. 6. 19:43
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

De ezeket még is honnan szeded hogy a szíve mélyén rád várt meg hogy boldogtalan volt miattad? Ő mondta?? Vagy a kártya...?

Nem.lehet, hogy kicsit tévedésben vgy? Sztem próbálj felejteni...mást nagyon nem tudsz tenni

2016. szept. 6. 19:50
 16/46 anonim ***** válasza:
Na, jo inkabb jobb lenne, ha leirnad az egesz sztorit, mielott nevetseges lesz a dolog.
2016. szept. 6. 19:52
 17/46 A kérdező kommentje:
Állítólag ő mondta, csak nem nekem, a szemembe. Épp ezért akarok találkozni vele, hogy megbizonyosodjak, de azt persze mem lehet mert boldog valaki mással.
2016. szept. 6. 19:55
 18/46 anonim ***** válasza:
Nekem nem világos a sztori. Nem akartad tudni, hogy ki ő vagy, hogy? Miért akarsz a szemébe nézni? Szerintem az ég világon nem számítana semmit, csak te képzeled.
2016. szept. 6. 20:17
 19/46 anonim ***** válasza:
En kezdem azt hinni hogy nem is ismered ezt a hapekot, csak a kartyak mutattak neked egy random facebook profilt.
2016. szept. 6. 21:38
 20/46 A kérdező kommentje:

Azért tűnik így, mert valóban nem ismerem. Ő plátóian szeretett (HA...?) nekem pedig szintén szimpatikus, és elvileg engem képzelt, hitt a nagy őnek, de hozzám ez kicsit későn jutott el, pedig jó, anno nem, de pl. 2 éve tuti nem lett volna ellene semmi (komoly) ellenvetésem, teljesen szimpatikus, az esetem is meg minden. És... én ugyanannyira nem értem ezt az egészet, mint ti. Én hajlok rá, hogy jobban is "küzdhetett" volna = mégsem én vagyok neki az igazi... vagy ennyire nem voltak lehetőségei (??) (áááá...).

Egyrész érdekel az igazság, pucéran, ahogy van.

Másrészt nőből vagyok, ő pedig egy szívdöglesztő férfi (belsőleg is okénak tűnik) és megfordult a fejemben, ha komolyan szeretett, lehetséges-e, hogy tegnapról mára ne számítsak neki többé. Ennyi. Ez nem azt jelenti, hogy foggal körömmel (p... khm... női Praktikákkal :D ) harcolni akarok érte (ami amúgy hülyeség is lenne), és elszeretni bármi áron, hanem pusztán annyit, hogy tudni akarom mit érzett és érezhet-e még bármit ebből irántam. Vili?

Másrészt igen, kicsit elkanyarodtam, és rátértem jó ötlet-e felkeresnem amit közösen a józan eszemmel megvétóztatok. De a szivem... a szivem azt mondja adnom kell egy esélyt rá, hogy bármi megtörténhessen. Ennyi. Bármi. De félek ettől a bármitől. Pont ezt tart vissza tőle, hogy gőzöm sincs mire számíthatnék. Kiszámíthatatlan.

2016. szept. 6. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!