Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vajon végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vajon végleg veszítettem el?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki sokáig küzdött azért, hogy velem lehessen, de ez nem volt lehetséges - és ebben egyikünk sem hibás, külső oka volt. Mindig is voltak kalandjai és komolyban is próbálkozott mással, de a szíve mélyén várt rám. Boldogtalan volt, és ez nagyon bánt (utólag, mert akkor nem tudtam). Mikor végre "alkalmassá váltam" arra hogy viszonozzam az érzelmeit, megállapodott valaki mással, mielőtt bármit is mondhattam volna neki. Feladta. Talán végleg. Most pedig már nem akarom felkeresni őt, mert boldog, úgy ragyog mint még soha. Még csak arról sem akarok meggyőződni ez csak a látszat-e. Nem bírnám elviselni bármi is legyen a látszat. Dühös vagyok a sorsra és szomorú, mert talán csak hónapokon múlt... Mert tehetetlen vagyok. Folyton úgy érzem muszáj felkeresnem, de lelkileg nemvagyok elég erős hozzá, félek,hogy elveszteném a fejem, és inkább ne rudjon semmiről, minthogy hülyeséget tegyek vagy mondjak és megutáljon. Tudom ez ezo kategória... de jósoltam és jósoltattam kártyával (olyannal is aki nem részre hajló) és a lapok mindig azt mondták hogy minket egymásnak szánt a sors, de még hogy igazolta a megérzéseim sem bírnék a szemébe nézni. Várni akarok, hogy ne legyen friss a házassága, nem akarom összezavarni.... Azt akarom hogy biztos legyen magában... Nem tudom értitek-e mit akarok kinyögni. Lemondott rólam. Ezután bármit is látnék a szemében, az összetörne.
2016. szept. 6. 18:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
94%
zárd le,igen hagyd, hogy boldog legyen mással
2016. szept. 6. 18:34
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy ragyog, mint még soha,akkor Boldog, ezt hosszú távon nem lehet megjátszani.

Menj kérdező, fejleszd magad, s előbb-útóbb jönni fog, az igazi társad. Őt pedig hagyd :)

2016. szept. 6. 18:40
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

ó ez olyan romantikus... Jah nem :D hagyd már békén az új nőjével.

26F

2016. szept. 6. 18:42
 4/46 anonim ***** válasza:
95%
Ha van neki másik nő és most boldog akkor hagy dbékén.
2016. szept. 6. 18:52
 5/46 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném "nem békénhagyni", zaklatni az új nőjével akivel boldog. Jó őt boldognak látni. Csak annyira fáj, hogy nem tudtam... hogy esélyt sem kaptam... hogy csak 2 hónapon múlt (talán)... Csak a szemébe akartam nézni, hogy lássam a reakcióját, de rettegek vele találkozni. Csak azt kívánni neki, hogy legyen boldog, csak pár baráti jó szót mondani, de annyira félek, hogy leblokkolnnék...
2016. szept. 6. 18:52
 6/46 A kérdező kommentje:
Szóval rámászni nem akarok, ez jobb kifejezés. De két évtized után úgy érzem legalább annyit odaköphetnék neki, hogy "dögölj meg" vagy "örülök a boldogságodnak" "isten óvjon" vagy valami, én a helyében elvárnám magamtól.
2016. szept. 6. 18:58
 7/46 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te áltatod magad, de nagyon erősen. Szerinted, aki fülig szerelmes friss házas, az addig előtte csak rád várt, rólad ábrándozott? A macska farkát. Ha együtt kellett volna lennetek, akkor úgy lett volna, manapság már hacsaknem nem egy diktatúra kellős közepén élsz, ahol falak választanak el a másiktól, nemigen tudok olyasmit elképzelni, hogy két ember nincs együtt, pedig akarja.
2016. szept. 6. 19:02
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell azon sem agyalnod, hogy mi lenne,ha meglátnád,meg minden jót kívánni neki.Kerüld el messziről, ne legyél már ennyire beteges!
2016. szept. 6. 19:09
 9/46 A kérdező kommentje:
Pedig majdnem. Egy fél világ és sokminden választott el.
2016. szept. 6. 19:10
 10/46 A kérdező kommentje:
1000km, nyelv, kultúra, korkülönbség... És marhára nem boldogít hogy megtudtam, ~20 évig után lemondott rólam akiről azt se tudtam, hogy várt. Bárcsak soha ne tudtam volna meg.
2016. szept. 6. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!