Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2hónap után össze költözni? Nem túl korai?
Szerintem ez túl korai.Én minimum várnék 1 évet.
Több ismerősöm is van,akik túl korán költöztek össze,aztán 1-2 év múlva szét is mentek...
És akkor mi van, ha kaptok kritikát? Elárulom, a párkapcsolatok 99%-a állandóan mást se kap, mint kritikákat. "Jajj, lefeküdtetek az első randin, jajj, túl fiatalok vagytok az összeköltözéshez, jajj, máris esküvő??? még össze sem költöztetek, jajj, hat év alatt még nem kérte meg a kezed???!, ennek nem lesz jó vége, nem túl korai a gyerek??? mikor lesz már unoka, benne vagytok a korban! stb..."
Szarjátok le mások kritikáit és véleményét, úgy csináljátok, ahogy nektek jól esik. Ha most érzitek az idejét az összeköltözésnek, akkor bútorozzatok össze, és ne foglalkozzatok a sok károgóval, aki szerint csak 1 év, 2 hónap, 4 nap, 16 óra és 20 perc után lehet összeköltözni, szigorúan nyáron.
Igen felgyorsultan mennek szet a paaarok
Mert nem adnak idot ismerkedni udvarolni csak osszekoltoznek 2 3 evente mas pasival
Sejtettem, hogy kritikát kaptatok. Nézd, lehet, hogy korai, lehet, hogy nem. Minden kapcsolatról csak utólag derül ki, hogy tartós lett-e.
Kritizálni, ahogy írták előttem is, mindig fognak. Minket pl. azért, mert a párom jóval magasabb nálam. (Ő a pasi.) Röhögjetek rajtuk.
De az volt az oka
Kb 2 ev kell mire valakit megismersz
Csak ezutan szabad osszekoltozni
Ezt megsporolhattad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!