Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2hónap után össze költözni? Nem túl korai?
Szerintem nincs olyan, hogy túl korai, mert nem ezen múlik. Ha jól kijöttök, összeilletek, szeretitek egymást, akkor mindegy hogy 2 hónap vagy fél év.
Volt barátom évek után költözött össze az akkori csajával, szétmentek, velem hamarabb, mi is szétmentünk. :D A"mikor" nem garancia semmire.
Ha az osztozkodástól tartasz, valahol megértem, biztos meg tudnátok beszélni, ki mit tart meg, ad el stb.
Mindenkinek más a sok-kevés, nekem személy szerint korai. Egyrészt 2 hónap után én még nem is ismertem igazán a barátomat (jó, ti ismeritek egymást egy éve, így ez nem játszik), másrészt pedig sztem a kapcsolat elején még kell a saját tér, hogy ne legyünk 0/24-ben "kötelezően" együtt. Illetve ahogy mások is írták, én igénlyem a randifázist, hogy találkozunk, beülünk valahova/sétálunk, majd ki-ki hazamegy, esetleg együtt alszunk.
De igazából mindegy is, hogy szerintem korai-e. SZERINTED az, hiszen írod is, hogy aggódsz, hogy még az exeiteken fog járni az agyatok.
Megcsaltátok a párjaitokat egymással, belemenekültetek a problémák előtt ebbe az új kapcsolatba, most pedig rohantok papás-mamást játszani, időt sem hagyva magatoknak (és a másiknak) hogy tanuljatok valamit az előző kudarcból, kicsit érjen a személyiségetek. Remek előzmény.
(Én személy szerint, aki az "összeköltözni" szót külön írja, inkább tanulni terelgetném, mint felnőttet játszani.. 🤔 )
Csak azt tudom mondani, nekem az lenne. De végtére is te egy másik felnőtt ember vagy, hoztatok egy ilyen döntést közösen, feltételezem, hogy átgondoltátok.
Miért tetted fel a kérdést? Elbizonytalanodtál? Vagy csak másoktól kaptatok kritikát és emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!