Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki (férfi) 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki (férfi) 40 éves korában még nem érzi magában, hogy gyereket és feleséget szeretne, az már sosem fogja érezni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 16:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olyat már láttam, hogy azt hitte meggondolta magát, de a gyerek születése után ráeszmélt az ellenkezőjére, és magára hagyta a gyereket a feleségével együtt. Szerintem ez inkább jellemző lehet a hasonló esetekben.
2016. szept. 2. 17:26
 12/19 A kérdező kommentje:
hát igen, én is ettől féltem, hogy esetleg ha belement volna, akkor tuti otthagyott volna, vagy akkor is elmászkált volna minden hétvégén a haverokkal, és engem meg otthagyott volna a kakiban... :(
2016. szept. 2. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Nem mindenki akar, vagy tud gyereket vállalni. A párkapcsolat, házasság sem olyasmi amit minden ember akar. Ritka, de előfordul, hogy valaki egyedülállóként jobban érzi magát. Neki az az életcélja, hogy kötetlenül ihasson és haverokkal legyen. Ennyi. Ez az ő élete, az ő döntése.
2016. szept. 2. 17:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy azt is mondta, hogy nem érdeklik annyira a nők sem, mármint úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő neki mindegy, hogy van-e valakije... Hát, két és fél évet vett el az életemből ezzel :( Eléggé fáj... mert én azt hittem, több van köztünk. Ő meg jobban érzi magát abban a büdös kis szobában ahol lakott, most odavisszament, és minden nap kocsmázik. ennyi...
2016. szept. 2. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:

én is elég öregen gondoltam meg magam ebben, de az olyan 30 körül volt.

Hát tévedtél, de örülj, hogy "csak" ennyit vesztegettél el.

2016. szept. 2. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Én 31 éves vagyok, és semmi indíttatást nem érzek rá, hogy legyen feleségem és gyerekem. 10 éve is ezt vallom, és 20-30-50-500000000000000000 év múlva is ezt fogom vallani.
2016. szept. 2. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Valószìnüleg nem,de ha mégis meggondolja magàt,ki a fene vàllalna gyereket egy ilyen korú férfivel?
2016. szept. 2. 22:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sosem fogja.

(Nő vagyok) Sokáig én sem akartam, de a "naagyoonn távoli jövő képemben mindig volt 2 gyerek. Most már 27 évesen érzem, hogy szeretném. Ha valaki 40 évesen nem érzi, akkor egyértelműen nem is akar.

2016. szept. 3. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem fog valtozni. Ha esetleg veletlenul besikerul akkor meg fog futamodni 1 even belul es akkor szegeny gyerek.

Igen mindig fontosabbak lesznek a a haverok es a pia

júl. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!