Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor es miert donti el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor es miert donti el egy csalados ferfi, hogy megcsalja a feleseget?

Figyelt kérdés
ugy ertem..ha megtetszik neki egy no es kolcsonos a vonzalom, a megcsalas egyenfuggo vagy helyzetfuggo..ugy ertem tobb ferfi kerul hasonlo helyzetbe (tudok ilyenrol, olvasunk itt is rola) de az hogy megcsalasra kerul-e a sor a ferfi jellemetol fugg vagy a helyzettol..
2015. júl. 16. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindkettőtől van olyan férfi aki bárhol szinte bármikor mert ő a vadászt típus, van aki csak a hullámvölgyben teszi meg, van aki csak bizonyos nővel tud elcsábulni és van aki meg állítólag semmikor bár nem tudom ilyen férfi tényleg létezik-e :-)

38/F De ez miért olyan fontos neked?

2015. júl. 16. 10:44
 2/3 CptTomato ***** válasza:

Szerintem általában elöbb dől el még ha nem is teljesen tudatosan hogy félre lépne minthogy alanyt találna....

Nyílván előfordulnak kivételek de alapvetően nem ismerkedik senki hacsak nem vágyik valamire valakire ....ezért elöbb a döntésnek kell megszületnie.

2015. júl. 16. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam pont, hogy nem született meg előbb, egy hölgy akivel csak barátilag sportoltam nagyon nyomult és lassan érett meg, hogy beadom a derekam. De nem ez volt vele a cél. Mondjuk ma már inkább hajlok arra, hogy ha nem áll vissza a magán életem akkor keresek direkt egy szeretőt a fővárosban. De ez még nehezebb mint a sima társkeresés... 38/F
2015. júl. 16. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!