Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb megoldás a közös utazgatások fizetésére?
Nem élünk együtt, nincs közös kassza, de sokszor járunk el hétvégére szállodába, sátorozni, stb.
Szerintetek melyik a legjobb: felváltva fizetni a komplett utazást, felezni az összeget utólag, vagy bevezetni egy "közös utazgatós kasszát", amibe folyton pakolászunk valamennyi pénzt, és ebből fizetünk, ha megyünk valahova?
Mi minden alkalommal meg szoktuk beszélni hasonló szituban. Akinek épp több pénze van, általában az fizet bele többet, de szoktunk rá figyelni, hogy sose csak egyikünké legyen a teljes költség. Pl. legutóbb párom fizette a szállást, de amíg lent voltunk, a kaját többnyire én fizettem. Vagy előtte tudtuk, hogy neki csak X összege van épp pluszban, azt odaadta, és mindent én fizettem.
Szerintem ezt meg lehet beszélni korrekt módon, de az utazgatós kassza sem hangzik rosszul.
Ilyen esetben szerintem az a legjobb, ha minden utazást felesben fizettek.
Nem tudom mióta vagytok együtt milyen minőségű a kapcsolat. Nem tudhatom mennyire komoly köztetek a dolog, de én biztos nem közösködnék olyannal akivel csak járok. Összeköltözés után igen, addig nem.
Szép dolog a bizalom, de ha pl abban egyeztek meg, hogy nála legyen a pénzetek, gondol egyet és viszi az egészet, akkor az nagy érvágás. Szóval óvatosan a közös kasszával!
mi évek óta együtt vagyunk
egyet ő fizet, egyet én
azon nem fillérezünk, hogy van benne olcsóbb is, meg drágább is
Mi felesben fizetjük a kirándulásokat, utazásokat. De ez a közös utazós kassza sem hangzik rosszul.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!