Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hidegen hagyom a srácot vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hidegen hagyom a srácot vagy félénk, nem veszi a jeleket?

Figyelt kérdés

Sokszor, mikor meglát elfordítja a fejét, mikor közeledem, aztán máskor meg lefele néz. Ma meg üveges tekintettel nézett maga elé, miközben rápillantottam.

Fura, zavarbanlevős srácnak látszik, bár a hangja elég határozott.

Nem azt mondom, h tetszhetem neki, mert szerintem hidegen hagyom vagy nem vette le, hogy bejön. De hogyan is vette volna le, ha nem adok jeleket. Csak néha rápillantok, ő sosem, a testem semmelyik részére sem, bár perifériásan biztosan lát.

Szerintetek nem azért csinálja ezt, mert unszimpi vagyok?

Régen egy két szót beszéltünk úgymond ,,hivatalosan'' , de akkor sem nézett a szemembe, s az arcomat sem nézte. Nem tudom, talán a kabátomat nézte

2016. szept. 1. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha tetszik, lépj, hívd el meginni együtt valamit, kiderül.
2016. szept. 1. 17:10
 2/10 A kérdező kommentje:
De nem tudok hozzá közelebb kerülni, egy láthatatlan fal van körülötte 😢
2016. szept. 1. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Te emelted a falat, lépj oda és hívd el, holnap.

Ha nemet mond az sem tragédia, jöhet a következő páciens, de az is lehet hogy 1-2 hét morfondír után ő hív vissza/el.

Most meddig nézegeted epekedve?

2016. szept. 1. 17:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Én emeltem a falat? Hogy érted?

Hogy mióta? Kb. egy éve latom havi pár alkalommal negyed órat, de volt, hogy két hónapig egyáltalán nem lattam, ez hosszú sztori.

De egy éve nem tetszik, talan úgy múlt év ősz óta

2016. szept. 1. 17:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajna csak TALÁN jövő hét szerdán látom
2016. szept. 1. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből kellett volna rájönnie, hogy tetszik neked?
2016. szept. 1. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát azért néha ránéztem. Meg egyszer megszólítottam, mint ahogy írtam. De nem nézett a szemembe

Régen egyszer mosolygott rám, de én ideges voltam és nem viszonoztam, erre ő elhúzta a száját és lenézett a földre.

De az a mosoly bármit jelenthetett s nem most volt

2016. szept. 1. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Te komolyan gondolod, hogy ebből bármire rá kellett volna jönnie?
2016. szept. 1. 19:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát érzem, hogy tudja, hogy létezem. Csak nem mindegy, hogy negatív a dolog vagy semleges. Mert nem hinném,hogy pozitív
2016. szept. 1. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Ovi társkeresési problémák kettővel balra
2016. szept. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!