Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes lettem az egyik osztálytársamba?
Figyelt kérdés
Szóval a történet az, hogy úgy érzem szerelmes lettem az egyik lány osztálytársamba. Folyton róla fantáziálok, tetszik is. Jóban vagyunk nem sejti, hogy én másként szeretem. De félek, hogy mit szólna ha ez kiderülne. Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek :S 17/l2010. ápr. 21. 15:52
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen biztos vagyok benne, de már elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok :) Ez ellen nem tudok semmit tenni. Nem tehetek róla, hogy nem vonzódom a fiúkhoz és csak szenvedés mellettük. Jó ötlet, hogy felvessem a témát előtte majd puhatolózok :)
2010. ápr. 21. 16:21
12/20 anonim válasza:
hívd el sétálni, és valahogy tereld rá a szót! :)) azt a lányok szeretik! :))
13/20 anonim válasza:
Ezt a kérdést a szerelem,szex kategóriába kellett volna írni.
14/20 A kérdező kommentje:
Tudom és ne haragudjatok, hogy ide írtam, de sajnos ott nem kaptam volna értelmes válaszokat mert a válaszolók nagy része vagy kinyírt volna legszívesebben emiatt (:S) vagy nem adott volna értelmes választ. De köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. ápr. 21. 16:34
15/20 anonim válasza:
minek kell belekötni mindenbe? neked aztán nem mindegy, hova írja?
16/20 anonim válasza:
mondd meg neki hogy meg háphápolnád.
17/20 anonim válasza:
szerintem, nem poénból, de aza részeges jó 6let.esetleg egy buli alkalmával..xD
18/20 A kérdező kommentje:
Talán kipróbálom :D De vicces lenne az tény :D
2010. ápr. 21. 16:46
19/20 anonim válasza:
a részeges ötletes vagyok, hidd el hogy jó, nekem bevált, persze akkor is rá kell vezetned, nem egyből belekérdezni, de akkor van mire fognod.
20/20 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy ki hova írja,mert én személy szerint a szerelem,szex oldalra fel sem megyek..Egyszerűen azért mert a legtöbb kérdés vagy kamu,vagy "undorító" vagy ilyen fiatalok kérnek "tini szerelemben" tanácsot.
A családi kapcsolatok kategóriájában eddig legalább érdekes,értelmes kérdések jöttek akiknek tényleg komoly problémájuk van! Az ilyen kérdések ,maradjanak a tini oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!