Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes lettem az egyik osztálytársamba?

Figyelt kérdés
Szóval a történet az, hogy úgy érzem szerelmes lettem az egyik lány osztálytársamba. Folyton róla fantáziálok, tetszik is. Jóban vagyunk nem sejti, hogy én másként szeretem. De félek, hogy mit szólna ha ez kiderülne. Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek :S 17/l
2010. ápr. 21. 15:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ha nem mondod meg neki mit érzel sose fogod megtudni hogy mit szól hozzá
2010. ápr. 21. 15:58
 2/20 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok különösebben jóban a fiúval, + lehet, hogy neki tetszik egy másik lány az osztályból, mindig vele lóg, de neki van barátja. :/ Hmmm, remélem kijövünk ebből a helyzetből. :) 16/l
2010. ápr. 21. 15:58
 3/20 anonim ***** válasza:
+ aki nekem tetszik, fú. :) Én azt mondom, óvatosan azért, ha letámadod, nem biztos, hogy jól kezeli majd...
2010. ápr. 21. 16:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. Nem szeretném a barátságunkat se emiatt tönkre tenni (meg nem is tudja, hogy leszbikus vagyok) szóval nem tudom, hogy reagálna rá ha elmondanám neki a dolgokat.
2010. ápr. 21. 16:01
 5/20 anonim ***** válasza:
Klaszikus story :) Mond el neki és kész
2010. ápr. 21. 16:03
 6/20 anonim válasza:
beszélj vele ;D ez a legjobb megoldás!! :)
2010. ápr. 21. 16:07
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
ha szoktatok együtt piálni, akkor részegen mondd el neki, aztán ha nem tetszik neki majd annyit mondasz hogy hát részeg voltál, nem tudtad mit beszélsz:)
2010. ápr. 21. 16:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

nem annyira klasszikus, mivel ha jól olvasom, mindketten lányok....

szerintem először hozd szóba a leszbikusság kérdését, meglátod, egyáltalán nyitott-e a témára. utána, ha minden jól alakul, már tehetsz célzásokat.

remélem, jól alakul az életed, minden tekintetben.

2010. ápr. 21. 16:09
 9/20 anonim ***** válasza:
3%
Búza-e vagy?
2010. ápr. 21. 16:14
 10/20 anonim ***** válasza:
17 évesen biztosan azt érzed, hogy a lányokhoz vonzódsz? Úgy értem, h gondolom még fiúval sem nagyon próbálkozik az ember ennyi idősen, neked viszont tuti, hogy csak a lányok jönnek be?
2010. ápr. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!