Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogyha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha szerelmes vagyok azt osztálytársamba, de neki nem vagyok az esete? Mindennap látom és elég rossz így!

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mas, el kell fogadnod a döntését. hany evesek vagytok? ha még fiatalok vagytok, akkor ez még valtozhat.
2009. márc. 25. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok,ő 16!
2009. márc. 25. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
vagy varsz, es addig a baratja maradsz, vagy ezt a kapcs.ot is felrugod, es akkor aztan semmi közöd nem lesz hozza.
2009. márc. 25. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
honnan tudod,hogy nem vagy az esete?mondta,esetleg hidegen viselkedik,vagy tudod róla?sajnos,ha tudod hogy te nem jösszbe neki,sajnos nem tehetsz túl sok mindent..gondolom,milyen rossz ez most így..lehetne közhelyeket mondani,hogy majd elmúlik,meg jön más..dehát ha az ember szerelmes...sajnos nem hinném,hogy változni fog irányodba,haeddig sem voltál az esete,úgyhogy csak feladni tudod..az ront a helyzeten,hogy minden nap látod,próbálj minél kevesebbet a közelében lenni,így megkönnyíted a saját helyzeted..ja és persze ismerkedj más pasikkal.lehet,hogy tényleg jön a nagy ő,te meg ott szomorkodsz azon,aki meg se érdemel..:)
2009. márc. 25. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező fiú... honnan tudod hogy nem jössz be neki??
2009. márc. 25. 19:05
 6/10 A kérdező kommentje:
mert az egyik legjobb barátom a legjobb haverja,és kértem h derítsen ki vmit...h esetleg tetszek e neki!de ezek szerint nem
2009. márc. 25. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor bocsi h.fiúval akartalak összehozni..:D:D...
2009. márc. 25. 20:40
 8/10 A kérdező kommentje:
jajj fiú barátomnak a haverja akibe szerelmes vagyok:$:D:D:
2009. márc. 26. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:

na hát és én?:D

Az osztály társammal 1,5 évig jártunk, meg minden nemrég szakitottunk.. mindenap elmegyünk egymás orra elött..:D

Elkell fogadd. majd jönmás.Ha nem vagy az este akkor különben is milyen lenne?? semmilyen. gondolj erre. olyankell neked akinek az esete vagy, nem csak ábrándozhacc róla. (sztem)

2009. márc. 28. 16:50
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2009. márc. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!