Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem tudják elviselni ha a párjuk érzelgős?
Van aki nem, van aki igen.
A férfiak is emberek, nem kősziklák, nekik is vannak érzelmeik.
Egyébként kérdésed általánosítás, és még butaság is!
Attól függ. Mostani páromnál imádom, hogy kis érzelmes. Kedves szavakkal, szerelmi vallomásokkal halmoz el. Ez így részemről rendben van, valamilyen szinten igénylem is.
Ellenben volt olyan exem, aki mindemellett folyton mindenből problémát csinált. Ha például rossz napom volt, és nem voltam vele figyelmes, kedves, mert kimerültem, akkor egyből világrengető probléma kerekedett belőle. Mostani párom felfogja, hogy ez miért van, olyankor ő továbbra is kedves, a kedvemben jár, és azonnal ellazulok, 5 perc se kell, de máris kedves és bújos vagyok vele. Ez pedig oda-vissza működik. Ha neki van rossz kedve, nem veszem magamra, hanem csinálok neki enni, megvárom még picit levegőhöz jut, és utána kérdezem meg, hogy mi volt a gond, milyen napja volt. Szóval nagyon nem mindegy, hogy az érzelmesség hogyan nyilvánul meg, mennyire érti meg ilyenkor egymást a 2 fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!