Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem tudják elviselni ha a párjuk érzelgős?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem, van aki igen.

A férfiak is emberek, nem kősziklák, nekik is vannak érzelmeik.

Egyébként kérdésed általánosítás, és még butaság is!

2016. aug. 28. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire. Szeretem az érzelgős, érzékeny, romantikus fiúkat de azért van egy határ ami után kellemetlen
2016. aug. 28. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen emberfüggő mindkét nemnél. Így mindenki max. a saját véleményét tudja leírni. Az enyém: Nem zavar. Ok: Mert 1. Emberek, nem gépek vagyunk. 2. Könnyebb beszélni egy ilyen férfival bármiről, ami bensőséges, mint egy olyannal, aki nem mutatja ki az érzéseit.
2016. aug. 28. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem te kevered az érzelmes és érzelgős fogalmát. Előbbi pozitív tud lenni akár nőben, akár férfiban, utóbbi inkább illuzióromboló, taszító.
2016. aug. 28. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg. Ha valaki kimutatja az érzelmeit, azt a nők férfiatlannak tartják.
2016. aug. 28. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Én szeretem, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzéseit és a közhiedelemmel ellentétben az sem gáz, ha elsírja magát, ő is emberből van! Szóval ez engem nem zavarna.
2016. aug. 28. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom az érzelgős férfiakat elviselni, ahogy az érzelgős nőket sem, függetlenül attól, hogy az én életemben milyen szerepet tölt be. Ennyi.
2016. aug. 28. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
A mérték nagyon nem mindegy. Egy érzelmeit kifejezni merő férfi szexi; egy picsogó, hisztis, sírós ember lányban is taszít. Általános iskolában illik letudni a hisztiket.
2016. aug. 28. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mostani páromnál imádom, hogy kis érzelmes. Kedves szavakkal, szerelmi vallomásokkal halmoz el. Ez így részemről rendben van, valamilyen szinten igénylem is.

Ellenben volt olyan exem, aki mindemellett folyton mindenből problémát csinált. Ha például rossz napom volt, és nem voltam vele figyelmes, kedves, mert kimerültem, akkor egyből világrengető probléma kerekedett belőle. Mostani párom felfogja, hogy ez miért van, olyankor ő továbbra is kedves, a kedvemben jár, és azonnal ellazulok, 5 perc se kell, de máris kedves és bújos vagyok vele. Ez pedig oda-vissza működik. Ha neki van rossz kedve, nem veszem magamra, hanem csinálok neki enni, megvárom még picit levegőhöz jut, és utána kérdezem meg, hogy mi volt a gond, milyen napja volt. Szóval nagyon nem mindegy, hogy az érzelmesség hogyan nyilvánul meg, mennyire érti meg ilyenkor egymást a 2 fél.

2016. aug. 28. 19:34
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, mit értesz ezalatt, de engem nem nagyon zavar az ilyesmi.
2016. aug. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!