Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogyha nem tudom elviselni, hogy a barátnőm cigizni akar?
Nem baj.
Gyermeteg, azt hiszi menő. :D
Ahhoz pedig agyhalottnak kell lenni, h gyakorlatilag SZÁNDÉKOSAN szoktassa magát rá.
Az még elnézhető ha vki tini korában próbálgatja, aztán néhányan rajta maradnak mert mire felnőnek, már függők. de azt sose értettem aki később szokik rá.
Kettős vakteszten kimutatták, hogy a cigizés egészséges!!!!!!4 Csökkenti a LDL (rossz koleszterin) értékét és javítja az anyagcserét!!4!4!!
20L
Megszoksz, vagy megszöksz, Tiltani semmit sem lehet.
Ez egy borzasztó hülye példa lesz, szóltam:
-Holnaptól azt mondja, ne járj el edzeni! ?ert addig sem töltöd vele az idődet, akkor holnaptól feladod a sportot és edzést?
Ez nem így megy. Ha magától nem, tőled biztosan nem fog megváltozni. Vica versa.
Helyedben távolság tartó lennék és szótlan. A nők nem tudják hova tenni a csendet. Azt hiszik mindent meglehet beszélni, de leginkább elég beszélni róla, egy probléma megoldás annyi körbejárjátok a témát oda vissza oda vissza, az hogy nem szűnik meg az egyedül a Te szemszögedből probléma, részéről nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!